HBO sänker priset på sin nya streamingtjänst

HBO sänker priset på sin nya streamingtjänst

Emil Oscar Rasmussen
05 oktober 2021 kl. 13:10

Övergången till HBO Max snäll mot plånboken – så mycket kostar det.

Det är många i Sverige som otåligt längtat efter HBO Max med förhoppningen om att få tillgång till ett större utbud av filmer och serier. Den 26 oktober lanseras streamingtjänsten äntligen i Sverige, men det är inte enbart utbudet som kommer att förändras med övergången från HBO Nordic, utan även priset – till det bättre för konsumenterna!

Sverigelanseringen av HBO Max kommer allt närmare. Den 26 oktober blir Sverige, tillsammans med Danmark, Norge, Finland, Spanien och Andorra, de första Europeiska länderna att få tillgång till streamingtjänsten.

Detta innebär också att HBO Nordic helt ersätts av den nya tjänsten. Med den övergången kommer ett delvis förändrat utbud, men det kommer också att innebära ett förändrat pris för den som vill fortsätta prenumerera på en HBO-streamingtjänst. Ofta brukar den här typen av övergångar och lanseringar resultera i prisökningar, men så blir inte fallet den här gången – tvärtom!

LÄS OCKSÅ: HBO Nordic och HBO Max – vi reder ut skillnaden

Hur mycket kommer HBO Max att kosta?

I dagsläget kostar ett månadsabonnemang på HBO Nordic 109 kr/månaden, men med övergången till HBO Max kommer en välkommen prissänkning på 20 kronor. I Sverige kommer streamingtjänsten alltså att kosta 89 kr/månaden i samband med lanseringen.

Dessutom kommer det att erbjudas en möjlighet till årsabonnemang med ännu billigare månadspris. Binder du upp dig på ett år kommer du att få 12 månader till priset av åtta.

LÄS OCKSÅ: Då lanseras HBO Max i Sverige

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL