Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bästa filmerna 2022

Robert Pattinson klar för The Batman 2

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 april 2022

Matt Reeves själv som kommer med nyheten

Han sägs vantrivas i dräkten, men nu står det klart att Robert Pattinson återigen kommer att kliva in i rollen som Gothams hämnare. Här är allt vi vet om The Batman 2!

Sett till den första filmens enorma succé rådde det väl knappast några tvivel om att The Batman 2 skulle bli verklighet. Nu är saken officiell och likaså att Robert Pattinson återvänder som huvudrollen. Det var under gårdagens CinemaCon som det hela gjordes känt för allmänheten, av regissören Matt Reeves själv.

The Batman får vi se en ny tagning på berättelsen om Gotham och stadens mystiska beskyddare Bruce Wayne. Filmen gör braksuccé på bio där den sålt biljetter för 759 miljoner dollar världen och hyllats av kritiker såväl som publik. Att vi nu får beskedet om att en uppföljare är på väg, känns därför väntat. 

Mer läsning:

Än så länge vet vi ganska lite om The Batman 2 men filmernas huvudsakliga skapare Reeves har gått ut med att har planer för en hel filmserie. Vi förväntar oss också att få återse den mystiske skurken Gåtan samt Jokern som gör en cameo i den första filmen. Om Reeves kommer att involvera ytterligare klassiker-karaktärer får vi vänta och se.

Däremot vet vi nu med största säkerhet att Robert Pattinson kommer tillbaka som franchisens titelkaraktär. Skådespelaren, som sägs ha fått slitas innanför sin dräkt under inspelningen, verkar älska projektet tillräckligt mycket för att leva med smärtan.

"The Batman 2" har ännu inte fått något premiärdatum.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL