Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Rick and Morty säsong 5 – uppdatering om premiär

Rick and Morty säsong 5 – uppdatering om premiär

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 maj 2020

Chris Parnell ger oss senaste nytt.

Undrar du också när vi kommer att få se säsong 5 av "Rick and Morty"? Chris Parnell, som spelar pappa Jerry, ger oss en smarrig uppdatering.

Jerry i "Rick and Morty".
Foto: HBO.

"Rick And Morty" är idag den högsta rankade animerade serien på IMDb. Med sin fjärde säsong ute på HBO undrar fansen ifall en fortsättning är på gång. Jodå, säsong 5 kommer. Och den verkar inte dröja allt för länge heller.

I en intervju med IGN ger en av seriens bärande skådespelare Chris Parnell fansen en högst välkommen uppdatering om vad som sker bakom kulisserna: 

– Jag vet att de skrivit några avsnitt, men jag är inte säker på när vi kommer att börja spela in.

Han berättar vidare att han är redo ifall det skulle ske under den lockdown som pågår i Los Angeles: 

– Jag har uppgraderat min uppsättning här hemma så att jag kan göra ordentliga tagningar. Ifall jag skulle behöva ta mig till studion är det rätt tacksamt att jag kan ställa mig och spela in i ett bås.  

Att Rick and Morty säsong 5 skulle landa under 2020 känns högst osannolikt. Men förhoppningsvis får vi se mer av den dysfunktionella familjen Smith till våren nästa år.

Missa inte Filmtopps intervju med Chris Parnell där han snackar säsong 4, vilken som är Jerrys främsta styrka och var han står i frågan Seinfeld vs. Vänner

Fortsätt scrolla för fler nyheter!

NÄSTA ARTIKEL