Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Raised by Wolves säsong 3 – detta vet vi

Raised by Wolves säsong 3 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 mars 2022

Blir det en säsong 3 av Raised by Wolves?

Den andra säsongen av HBO Max stora sci fi-satsning "Raised by Wolves" är avklarad, vilket givetvis gör oss nyfikna på om det även väntar en tredje säsong på oss framöver.

"Raised by Wolves" är HBO Max stora sci fi-satsning som bl.a. Ridley Scott ligger bakom. Serien har under sina första två säsonger gjort ett relativt blygsamt avtryck, men den har lyckats bygga sig en trogen fanskara. Det kan mycket väl vara så att det här är typen av serie som växer i popularitet med tiden.

Serien kretsar kring två androider som uppfostrar människobarn på en jungfruplanet. De två androiderna inser dock snart att mänskligheten är svår att kontrollera och snart hotas den växande koloni där de befinner sig. Den andra säsongen tar vid ungefär ett halvår efter slutet på den första säsongen och i fokus står bl.a. en superdator som är ansvarig för att navigera ateisternas liv framåt.

Aaron Guzikowski är skaparen av serien och i huvudrollerna ser vi Travis Fimmel, Amanda Collin och Abubakar Salim m.fl.

När kommer Raised by Wolves säsong 3?

HBO har ännu inte bekräftat att det blir en tredje säsong av Raised by Wolves, men det ser trots allt hoppfullt ut för alla som längtar efter fler avsnitt. Den främsta anledningen till det är att skaparen Guzikowski avslöjat att han har planer på en tredje säsong. I en intervju med Decider om den andra säsongen pratade Guzikowski om att karaktären Campion Sturges, spelad av Cosmo Jarvis, eventuellt kan återvända i en tredje säsong.

– Kanske kommer vi att se honom igen i säsong 3, sa Guzikowski då.

Det enda som egentligen talar emot en fortsättning för Raised by Wolves är ett bristande intresse för den andra säsongen, men med tanke på den gedigna fanbasen bör det här inte vara slutet för serien.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL