Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Raised by Wolves säsong 2

Premiär för Raised by Wolves säsong 2

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022

Säsongsstart för HBO Max storsatsning

Den andra säsongen av "Raised by Wolves" är äntligen här. Idag kan du streama de första två avsnitten på HBO Max.

HBO Max och Ridley Scotts storslagna Science Fiction-satsning är lite av en sovande jätte på streamingtjänsten. Seriens första säsong slog inte igenom med dunder och brak men hittade en trogen fanbase. Men med en ny säsong i en värld som nu etablerats, kan den påkostade produktionen komma att få sitt stora genomslag. För som trailern och de inledande avsnitten avslöjar har vi en än mer händelserika avsnitt framför oss:

Det här handlar "Raised by Wolves" säsong 2 om

I serien följer vi två androider som får i uppgift att uppfostra människobarn på en mystisk jungfruplanet. Men när den växande kolonin hotas att förstöras på grund av religiösa skillnader, inser androiderna att det är en svår uppgift att kontrollera människors tro.

Raised by Wolves säsong 2 hoppar framåt ungefär sex månader efter den första säsongens final. Mor och far upptäcks och återupplivas i Kepler-22b:s tropiska zon. Där möter de en allsmäktig superdator som ansvarar för att kontrollera ateisternas liv, och återförenas med Sue och barnen. Men stora problem lurar runt hörnet. Några av ateisterna är skeptiska till Mithraic-barnen och går så långt att de hotar mor och far och deras barn.

På andra håll har Marcus upptäckt ett gömt tempel i vilket han bygger ett kollektiv med den befriade Mithraic-forskaren Decima och hennes androiddotter, Vrill. Och mammas naturligt födda barn, ormmonstret? Det glider omkring...

Den andra säsongen av "Raised by Wolves" består av sammanlagt sex avsnitt. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL