Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Roswell New Mexico säsong 4 – sista säsongen

Premiär för Roswell New Mexico säsong 4 – sista säsongen

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2022

Sista säsongen har landat

I dag är det premiär för "Roswell, New Mexico" säsong 4 – vilket blir den stora finalen på Carina Adly MacKenzies sci-fi-serie.

Från och med i dag går det att ta del av den fjärde och sista säsongen av det romantiska sci-fi-dramat Roswell, New Mexico, som först hade premiär i januari 2019.

Serien, som är en remake på Roswell från 1999, har hittat en hängiven fanbase världen över. Att serien skulle komma att läggas ner kom däremot inte som en överraskning utan Julie Plec, exekutiv producent, skriver på följande på Twitter:

"Mark Pedowitz och hans team på The CW hade klass nog att varna serieskaparna om att serien nog kommer att läggas ner, även om The CW vill ha kvar den".

Enligt uppgifter ska detta också ha gett serieskaparna chansen att knyta ihop alla lösa trådar och avsluta Roswell, New Mexico på ett tillfredsställande sätt.

Detta handlar Roswell, New Mexico om:

Efter att ha motvilligt återvänt till sin hemstad,turistfällan Roswell, New Mexico, upptäcker dottern till papperslösa immigranter en chockerande sanning om sin tonårsförälskade som nu är polis - han är en utomjording som har hållit sina överjordiska förmågor gömda hela sitt liv. Hon skyddar hans hemlighet när de två återförenas och börjar undersöka hans ursprung, men när en våldsam attack och en långvarig mörkläggning av regeringen pekar på en större utomjordisk närvaro på jorden.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL