Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022

  • HBO
Filmtopp
01 juni 2022 kl. 16:06

Gott med snacks för streamingtjänstens prenumeranter

I dag kan vi presentera flera nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022. Listan uppdateras allt eftersom. Håll till godo!

I dag har vi fått reda på flera titlar som kommer att landa på HBO Max i juni 2022. Bland dem hittar vi den efterlängtade premiären för Irma Vep, streamingtjänstens nya miniserie med Alicia Vikander i spetsen. Likaså anländer den första säsongen av dramathrillern Beneath the Surface och nya originalfilmen Father of the Bride med Andy Garcia.

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022

On My Way with Irina Rimes – 3 juni 

En dokumentär-miniserie av HBO Max om popstjärnan Irina Rimes och vad som gjorde sångerskan och låtskrivaren till en av Rumäniens mest populära artister. Serien följer Rimes i två veckor när hon reser genom sex städer för att färdigställa sitt album Home. Sista stoppet på resan blir platsen hon är född på i Moldavien. On My Way med Irina Rimes är regisserad av Barna Nemethi.

7 avsnitt á 25 minuter (3 avsnitt släpps på premiärdagen, följt av 2 varje vecka)

We Baby Bears (säsong 1) – 3 juni

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: Cartoon Networks.

En spin-off på Cartoon Networks älskade animerade serie We Bare Bears som följer Grizz, Panda och Ice Bear som bebisar när dom reser runt i en magisk teleporteringslåda på jakt efter ett nytt hem. På rollistan finns Connor Andrade, Amari McCoy och Max Mitchell som de tre björnarna och Demetri Martin som berättare. Gäststjärnor inkluderar Willow Smith, Rhys Darby, Young M.A. och Jason Mantzoukas.

10 avsnitt (alla avsnitt släpps på premiärdagen)

Roswell, New Mexico (säsong 4) – 7 juni

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: Warner Bros. Television.

Handlingen i Roswell, New Mexico kretsar kring en stad där utomjordingar med övernaturliga förmågor lever i hemlighet bland människor. I slutet av säsong 3 verkade det som att Liz Ortecho (Jeanine Mason) och Max Evans (Nathan Dean) äntligen gick en ljus framtid till mötes. Föga anade de att ett nytt hot höll på att växa fram i Careyes, Mexiko.

13 avsnitt (1 avsnitt släpps varje vecka)

Irma Vep (miniserie) – 7 juni

Mira, spelad av svenska storstjärnan Alicia Vikander, är en amerikansk filmstjärna som är desillusionerad av sin karriär och precis har avslutat en relation. Hon kommer till Frankrike för att spela Irma Vep i en nyinspelning av den franska stumfilmsklassikern Les Vampires. Iscensatt med en kuslig kriminalthriller som kuliss börjar skillnaderna mellan Mira som person och karaktären hon spelar suddas ut och smälta samman. Var går gränsen mellan fiktion och verklighet, mellan konst och liv? HBO-serien är skapad, skriven och regisserad av Olivier Assayas, baserad på hans film från 1996.

8 avsnitt på 60 minuter (1 avsnitt släpps varje vecka)

The Janes – 9 juni

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: HBO Max.

Våren 1972 slog polisen till mot en lägenhet i Chicago där de arresterade sju kvinnor som ingick i ett hemligt nätverk. Med hjälp av kodnamn och härbärgen hade de skapat ett erbjudande för kvinnor som söker säkra, billiga, illegala aborter. Nätverket kallade sig "Jane". Jane trotsade statliga lagar som förbjöd aborter, den katolska kyrkan fördömde dem och Chicago-maffian profiterade på det. Medlemmarna riskerade sina liv för att hjälpa kvinnor i nöd. Dokumentären innehåller förstahandsberättelser från kvinnorna som stod i centrum för gruppen. Regisserad av Oscarsnominerade Tia Lessin (Trouble the Water) och Emmy-nominerade Emma Pildes (Jane Fonda i fem akter).

101 minuter

Adventure of the Ring – 9 juni

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: HBO Max.

En taiwanesisk, romantisk komedi baserad på matematikern och författaren Lai I-Weis roman Ring of the Day, som berättar historierna om olika par som kommer i kontakt med en förlovningsring. Med Chris Wang (Time Traveller) som basebollälskande analytiker och Allison Lin (The World Between Us) som hans frisinnade flygvärdinna till flickvän. 

8 avsnitt (alla avsnitt släpps på premiärdagen.

Dream Raider – 9 juni 

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: HBO Max.

Taiwanesisk sci-fi-thriller från HBO Max. En serie chockerande brott tvingar den envisa detektiven Li Xiao att söka hjälp från den skamfläckade professorn Dr. Tian-Li Cheng och hans dotter An-Ya, som är expert på neural teknologi. Med hjälp av Dr. Chengs banbrytande drömkörningsmaskin, som låter användaren söka efter ledtrådar i medvetna och omedvetna drömlandskap, ger sig trion ut på en turbulent och farlig resa.

8 avsnitt (alla avsnitt släpps på premiärdagen)

Delphine: The Secret Princess – 11 juni

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: HBO Max.

Den tredelade dokumentärserien berättar historien om konstnären Delphine Boël, dotter till kung Albert II av Belgien, och hennes kamp för juridiskt erkännande. Hon är nu känd som prinsessan Delphine av Saxe-Cobourg. I dokumentären berättar Delphine för första gången om sin unika livshistoria – en historia om lögner, mörkläggning, omvälvningar och att resa sig efter att ha fallit.

3 avsnitt på 50 minuter (alla avsnitt släpps på premiärdagen)

Beneath the Surface (säsong 1) – 15 juni

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
Foto: HBO Max.

Fyra oskiljaktiga vänner skapar det perfekta livet tillsammans på en idyllisk ö. Deras barn blir som syskon och lever bekymmersfria och skyddade liv i en miljö som bygger på tillit och vänskap. Men så inträffar olyckan och plötsligt är ingenting som det verkar. Dramathrillern i åtta delar spelades in i Tyskland och Danmark.

8 avsnitt (alla avsnitt släpps på premiärdagen)

Father of the Bride – 16 juni

Billy (Andy Garcia) och Ingrid (Gloria Estefan) blir förvånade när deras äldsta dotter Sofia (Adria Arjona) kommer hem till Miami på besök och berättar om sin nya pojkvän, Adan (Diego Boneta). Paret är förlovade och planerar ett bröllop och ett nytt liv tillsammans i Mexiko. Familjebandet utmanas när bröllopsplaneringen går i rasande fart mot altaret. Den moderna romantiska komedin är baserad på en tidlös klassiker och handlar om hur hjärtat kan lyckas anpassa sig i kärlekens namn. 

117 minuter

Fler nya filmer på HBO Max i juni 2022

Nya filmer och serier på HBO Max i juni 2022
"Notting Hill". Foto: Universal Pictures.

Frankie – 2 juni 

Free Willy 2: The Adventure Home – 4 juni 

Another Mother’s Son – 5 juni 

ALI – 7 juni 

​​Akeelah and the Bee – 8 juni  

Gensan Punch – 9 juni 

Free Willy 3: The Rescue – 11 juni 

Passengers – 12 juni

Boyhood – 12 juni 

Being John Malkovich – 12 juni 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – 12 juni 

Notting Hill – 12 juni

Schindler's List – 12 juni 

Snow White and the Huntsman – 12 juni 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL