Rick and Morty säsong 5

Premiär för Rick and Morty säsong 6 på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
05 september 2022 kl. 13:03

Omåttligt populära Rick & Morty är tillbaka med en ny säsong

Den omaka och fullständigt urspårade duon Rick och Morty är tillbaka med helt nya äventyr på HBO Max. Det första av tio avsnitt i den purfärska, sjätte säsongen finns nu att streama på plattformen.

Sedan premiären 2013 finns det få andra animerade serier för den vuxna publiken som har gjort ett lika stort avtryck som Rick and Morty. Dan Harmon och Justin Roilands galna serie om universums smartaste vetenskapsman och hans inte lika smarta barnbarn har varvat gränslös komedi med existentiella frågor och lyckats bli ett sant fenomen på kuppen.

Framgångssagan fortsätter nu med seriens sjätte säsong, som kommer att bestå av totalt tio stycken avsnitt. Bland dessa hittar vi avsnittstitlar som "Bethic Twinstinct", "Full Meta Jackrick", "Analyze Piss" och "Juricksic Mort".

Baserat på dessa ser det ut som om vi kommer att få vänta oss såväl lättsmält dumhumor och parodiska tolkningar av populärkulturella filmer – precis som vanligt med andra ord.

Rick and Morty är alltså skapad av Dan Harmon och Justin Roiland. Röstskådespelar i serien gör Roiland själv, tillsammans med Chris Parnell, Sarah Chalke, Spencer Grammer m.fl.

Det första avsnittet av "Rick and Morty" säsong 6 finns att streama på HBO Max från och med i dag, den 5 september.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL