Rain Dogs

Premiär för Rain Dogs – nu på HBO Max

  • HBO
07 mars 2023 kl. 10:03

Första avsnittet av Rain Dogs finns nu på HBO Max

En unik kärlekshistoria mellan en ensamstående arbetarklassmamma, hennes unga dotter och en privilegierad homosexuell man. BAFTA-vinnaren Daisy May Cooper spelar den kämpande Costello Jones som försöker sitt bästa för att uppfostra sitt barn.

Rain Dogs handlar om Costello Jones (Daisy May Cooper), en aspirerande författare som har problem med att betala hyra. Under tiden som hon jobbar på att förverkliga sina drömmar arbetar hon som en sexarbetare för att kunna ta hand om sin dotter Iris (Fleur Tashjian), som snart fyller 10 år. När de blir vräkta från sin lägenhet inleds en desperat jakt på att hitta en lösning på deras boendesituation.

Costello får stöd från sin bästa vän Gloria (Ronke Adekoluejo), som knappt har tillräckligt mycket för att kunna ta hand om sig själv. Costellos främsta ekonomiska stöd hittar hon däremot hos sin mer destruktiva vän Selby (Jack Darthing), en privilegierad homosexuell man. Selby är nyligen utsläppt från fängelse, efter att ha begått våldsamma handlingar året innan och gör vad han kan för att ta Iris under sina vingar, men hans handlingar leder snarare till fler problem och relationen till Costello är allt annat än stadig.

Rain Dogs följer Costello och Iris när de genomgår en emotionell resa med uppgångar och fall, glädje och sorg. Rain Dogs bygger på serieskaparen Cash Carraways egna erfarenheter av att vara hemlös och hungrig. Den visar den tunga, relaterbara situationen hos den mindre stöttade samhällsklassen i England, samtidigt som den lägger till element av mörk komedi. 

"Rain Dogs" är uppdelad i åtta avsnitt. Nya avsnitt släpps varje måndag på HBO Max från och med i dag. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL