Perry Mason

Premiär för Perry Mason säsong 2 på HBO Max

  • HBO
07 mars 2023 kl. 08:03

Perry Mason är äntligen tillbaka efter tre års uppehåll.

Den andra säsongen kommer att följa detektiven Perry Mason, spelad av Matthew Rhys, när han kämpar för att rädda en klient från att bli felaktigt anklagad för mord i Los Angeles på 1930-talet.

Mer spänning, drama och karaktärsutveckling

Perry Mason blev en stor succé när den första säsongen hade premiär på HBO Max 2020. Nu kan vi äntligen ta del av inledningen på Perry Mason säsong 2 som tar oss till 1930-talets Los Angeles där den skickliga detektiven Perry Mason (Matthew Rhys) kämpar för att rädda sin klient från att bli felaktigt anklagad för mord. I den här säsongen kommer tittarna att få en djupare inblick i karaktärernas historier.

Då har Perry Mason säsong 2 premiär på HBO Max
Foto: HBO Max.

Flera av skådespelarna från säsong 1 återvänder i den uppföljande säsongen, däribland John Lithgow som advokaten E.B. Jonathan och Juliet Rylance som Perry Masons lojala assistent, Della Street. Men det kommer också att finnas några nya ansikten som spelar en viktig roll i säsongens handling, inte minst Nate Corddry som en distriktsåklagare och Chris Chalk som en polisdetektiv.

Se trailern för Perry Mason säsong 2

Första trailern till den andra säsongen av Perry Mason släpptes den 8 februari 2023, och ger fansen en glimt av vad de kan förvänta sig av vad som komma skall. Det råder inga tvivel om att det här är en säsong som likt sin föregångare menar allvar. Inte helt osannolikt får vi se insatserna höjas ytterligare för våra huvudkaraktärer.

"Perry Mason" säsong 2 består av åtta nya avsnitt, där det första har premiär på HBO Max i dag den 7 mars.

NÄSTA ARTIKEL