PÅLSSON: Andra säsongen av Avenue 5 är färdiginspelad

PÅLSSON: Andra säsongen av Avenue 5 är färdiginspelad

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:14 | Publicerad 03 februari 2022 kl. 10:14

Spelar komedi med Hugh Laurie

I en exklusiv intervju med Filmtopp berättar Adam Pålsson att inspelningen av den andra säsongen av "Avenue 5" är färdig. I komediserien spelar han mot Hugh Laurie och regisseras av Armando Iannucci.

Den 20 januari 2020 släpptes den första säsongen av VEEP-skaparen Armando Iannuccis komediserie Avenue 5 hos HBO. Trots att serien redan förnyades i februari samma år, har fansen fått vänta tålmodigt på en fortsättning.

I en exklusiv intervju med Filmtopp avslöjar vår svenska stjärna Adam Pålsson att inspelningen nu är avslutad. Han berättar också att han på grund av den plötsliga fördröjningen, var orolig för att inspelningsschemat skulle krocka med filmandet av Netflix Young Wallander säsong 2, i vilken han har huvudrollen:

– Vi har gjort en säsong två av Avenue 5 nu. Vi skulle ha spelat in den ganska kort efter första, men så kom pandemin. Jag var lite orolig över att jag inte skulle få ihop inspelningen nu med Young Wallander, men det gick jättefint. De överlappade varandra, som en lycklig slump, säger Pålsson till Filmtopp.

Det var som en dröm

Aenue 5 är en komediserie om en luxuös rymdkryssare, 40 år i framtiden, där rymdkapten Ryan Clark inte bara måste navigera ett havererande skepp, utan också missnöjda passagerare. I rollen som Ryan Clark ser vi Hugh Laurie, som blev ett med hela världen efter sin ikoniska roll Dr. Gregory House i sjukhusserien House. Pålsson spelar i sin tur den närmaste apatiske besättningsmedlemmen Mads.

– Min karaktär har växt så jag fick rätt mycket att göra nu i höstas. Det var väldigt kul faktiskt, eller kul är en underdrift. Det var en dröm.

När Avenue 5 säsong 2 har premiär på HBO Max återstår att se.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL