Nytt namn till The Last of Us säsong 2 – BEEF-stjärnan Young Mazino

Nytt namn till The Last of Us säsong 2 – BEEF-stjärnan Young Mazino

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
10 januari 2024 kl. 19:01

Efter Kaitlyn Dever – här är nästa skådespelare som ansluter till HBO-succén

Under gårdagen presenterades Kaitlyn Dever som klar för säsong 2 av "The Last of Us" och i dag annonseras ännu ett namn – Young Mazino, som under 2023 medverkade i Netflix-succén "BEEF".

I går avslöjade HBO att Booksmart-stjärnan Kaitlyn Dever kommer att medverka i den andra säsongen av dundersuccén The Last of Us. Ett dygn senare är det dags för nästa namn att presenteras. HBO har nu bekräftat att även Young Mazino är klar för säsong 2 av den Craig Mazin- och Neil Druckmann-skapade serien.

Inspelningen av den nya säsongen ska enligt rapporter inledas i februari 2024.

Nytt namn till The Last of Us säsong 2 – BEEF-stjärnan Young Mazino
Young Mazino (vänster) i "BEEF". Foto: Netflix.

BEEF-skådespelaren Young Mazino är klar för The Last of Us säsong 2

Pedro Pascal, Bella Ramsey, Kaitlyn Dever och den övriga ensemblen i The Last of Us får till nästa säsong sällskap i sin postapokalyptiska värld av den koreansk-amerikanska skådespelaren Young Mazino.

Mazino fick under 2023 sitt stora genombrott som skådespelare i Netflix succéserie BEEF, med Steven Yeun och Ali Wong i huvudrollerna. I dramakomedin axlade Mazino rollen som Paul Cho, den yngre brodern till huvudkaraktären Danny (Yeun). För sin insats i serien tilldelades Mazino en Emmy-nominering.

– Young är en av de där sällsynta skådespelarna som du inte kan värja dig mot från ögonblicket du ser honom. Vi har sån tur som har honom och vi ser fram emot att publiken ska få se Young glänsa i vår serie, säger Mazin och Druckmann, enligt Variety.

Något premiärdatum för "The Last of Us" säsong 2 är ännu inte annonserat. Den nya säsongen förväntas ha premiär 2025.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL