Kolla in trailern till The Power – snart på Prime Video

Nya filmer och serier på Prime Video i mars 2023

  • Amazon Prime
Filmtopp
23 februari 2023 kl. 16:48

Nyheterna som väntar på Amazon Prime Video i mars

Prime Video bjuder på en handfull spännande premiärer i mars. Bland höjdpunkterna hittar vi en serie av Donald Glover och en rivig musikdramaserie.

"The Power". Foto: Prime Video.

Nya filmer och serier på Prime Video i mars 2023

Daisy Jones & The Six (säsong 1) – 3 mars

Daisy Jones & The Six är en musikdramaserie – baserad på den bästsäljande romanen av Taylor Jenkins Reid – där vi får följa ett rockbands resa mot att bli världsberömda till deras plötsliga, branta fall. År 1977 var Daisy Jones & The Six på toppen av världen. Frontat av sina två karismatiska sångare – Daisy Jones (Riley Keough) och Billy Dunne (Sam Claflin) – hade bandet lyckats gå från att stå i skymundan till att vara ett av världens mest välkända band. Men plötsligt, efter en utsåld show på Chicagos Soldier Field, bestämde de sig för att sluta.

Nu, decennier senare, är bandmedlemmarna till slut överens om att avslöja sanningen. Det här är historien om hur ett ikoniskt band föll när karriären var på topp.

Class of '07 – 17 mars

Class of '07 är en komedi om en gymnasieåterträff som visar sig kommer pågå i en oändlighet – på liv och död. När en apokalyptisk flodvåg plötsligt avbryter återföreningen för ett tjejgymnasium efter 10 år, måste en grupp kvinnor hitta ett sätt att överleva. Påminda och intrasslade i decennier gammalt drama, visar det sig att det största hotet mot deras överlevnad inte är världens undergång – utan varandra.

Filmen kan liknas vid ett kärleksbrev till kvinnlig vänskap – Class of '07 handlar om gamla vänner som hittar tillbaka till varandra, i de mest absurda miljöer: apokalypsen.

Swarm (säsong 1) – 17 mars

Från skaparna och exekutiva producenterna Janine Nabers och Donald Glover, släpps nu serien Swarm som utspelar sig mellan 2016–2018. I serien får vi följa Dre (Dominique Fishback) i huvudrollen, ett besatt fan av världens största popstjärna som ger sig ut på en oväntad resa genom hela landet.

Perfect Addiction – 24 mars

Sienna Lane (Kiana Madeira) trodde att hon äntligen hade fått ihop sitt liv; en fin lägenhet, ett drömjobb som UFC-tränare och hennes livs kärlek Jax (Matthew Noszka). Jax och Sienna verkade vara det oskiljaktiga paret som gick från klarhet till klarhet, samtidigt som Sienna tränade Jax till att bli en fulländad MMA-mästare. Allt kändes perfekt… tills hon avslöjar Jax med att vara otrogen med ingen mindre än hennes lillasyster. Efter att ha gått igenom det värsta tänkbara sveket av personerna som stod henne närmast, hamnar hon på den absoluta bottnen. Hon har ingenstans att bo, inga pengar och ingen familj. Sienna lämnas ensam med endast sin ilska och ett brinnande behov av revansch, och går nu in för att slå Jax där det gör som mest ont – i ringen.

The Power (säsong 1) – 31 mars

The Power utspelar sig i vår värld, men med en twist. Plötsligt, utan förvarning, utvecklar tonårstjejer makten att kunna döda människor genom elchocker. Serien har en imponerande rollista där vi får följa karaktärer från London till Seattle, Nigeria till Östeuropa.

Från ett pirrande i tonåringarnas nyckelben utvecklas "The Power" till att på kort tid förändra hela världens maktbalans.

Fler premiärer på Prime Video i mars

  • Happiest Season – 1 mars
  • Spider-Man: No Way Home – 11 mars
  • The Twilight Saga: New Moon – 20 mars
  • Peter Rabbit 2: The Runaway – 25 mars

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL