Alla nya filmer och serier på C More i juni 2022

Alla nya filmer och serier på C More i juni 2022

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 05 juni 2022 kl. 15:06 | Publicerad 31 maj 2022 kl. 18:05

Twilight och massor med brittiska serier – här är sommaren på C More

Alla nya filmer och serier på C More i juni bjuder på något för alla. Förutom en hel del älskade filmklassiker och musikkonserter, blir det brittisk spänning och mycket annat.

Nya serier på C More i juni

Alicia Agneson (Vikings)
"Vikings" säsong 6B finns bland alla nyheter på C More i juni 2022

Morden I Helsingör, säsong 3 – premiär 5 juni

I säsong tre börjar Dan sakta återhämta sig efter sin mammas bortgång. Marianne har erbjudit honom en sovplats under den initiala sorgeperioden, men vill nu helst att han flyttar ut. Hon och Flemming har blivit ett par, men hur kommer Dan att hantera nyheten? Triangeldramat fortsätter samtidigt som Dan och Flemming ställs inför fyra nya mordmysterier, som vanligt fördelade på åtta avsnitt.

MacGruber – premiär 6 juni

Stjärnspäckad parodi på den explosiva kultserien MacGyver, med bland andra Will Forte, Billy Zane, Kristen Wiig, Laurence Fishburne och Ryan Phillipe. Tio år efter filmen med samma namn blir MacGruber äntligen fri från ett långt fängelsestraff och återförenas med sina vapendragare, Vicky St. Elmo och Dixon Piper. MacGruber har nu bara ett mål i sikte, att förinta sin gamla fiende, Enos Queets.

American Auto – premiär 7 juni

Bilföretaget Payne Motors i Detroit välkomnar sin nya VD, Katherine, en erfaren ledare med stor potential, om det inte vore för hennes totala okunskap om just fordon... Lyckligtvis har hon stöd av några av branschens skarpaste bilutvecklare - när de inte bråkar eller försöker förstöra för varandra. American Auto är en klassisk arbetsplatskomedi av skaparna bakom succéserien Superstore.

Extraordinary Escapes with Sandi Toksvig – premiär 8 juni

Sandi Toksvig och några av Englands mest fascinerande och roliga kvinnor utforskar nöjena i Storbritanniens vildaste, mest avlägsna och vackert designade semesterorter.

Episodes, säsong 1-5 – premiär 15 juni

Efter att gifta paret Sean (Stephen Mangan) och Beverly (Tamsin Greig) Lincoln vunnit ännu ett BAFTA-pris för sin framgångsrika brittiska sitcom, Lyman's Boys, övertalas de att flytta till Hollywood och göra om sin serie för en amerikansk publik. Tyvärr börjar kanalen göra förändringar och pressar paret att casta Matt LeBlanc (Vänner) till huvudrollen, en roll som Matt är mer än olämplig för.

Mord i paradiset, säsong 11 – premiär 22 juni

Alla nya filmer och serier på C More i juni 2022
Foto: BBC.

Mord i paradiset är en brittisk kriminalserie från 2021. Kriminalpolisen Neville Parker fortsätter att jaga brottslingar på paradisön Saint Marie. Ingen dag är den andra lik för Parker och hans kollegor ställs konstant inför nya bisarra mord och utmaningar.

Indian Summers, säsong 1 - 2 – premiär 22 juni

Två familjers öden sammanflätas i 1930-talets koloniala Indien. I Shimla vid Himalayas fot lever engelska bosättare sida vid sida med lokala frihetskämpar och samhällets utstötta. En av dem som befinner sig i händelsernas centrum är Ralph Whelan, sekreterare till Indiens generalguvernör. Indian Summers är ett episkt kostymdrama i samma anda som Downton Abbey.

The Sea Beyond – premiär 25 juni

Italienskt drama om två 17-åriga killar, Filippo och Carmine, som ställs inför ett tufft val när deras vägar plötsligt möts på en ungdomsanstalt i Neapel. Ska de ge vika för det kriminella spelet som råder bakom galler, eller hålla fast vid sina drömmar om ett laglydigt liv? The Sea Beyond är en gripande coming of age-berättelse om vänskap, kärlek, svek, hämnd och lojalitet.

The Kumars at Number 42, säsong 1-7 – premiär 29 juni

Familjen Kumar är en välbärgad indisk familj vars bortskämda son Sanjeev vill ha en egen talk-show. För att underlätta detta har hans mamma och pappa hjälpsamt förvandlat sin bakgård och byggt en TV-studio. Varje vecka får Sanjeev besök av kändisgäster samtidigt som han försöker avvärja de otaliga avbrotten från sina kära föräldrar och övermäktiga mormor…

Great British Menu - Season 15 – premiär 29 juni

Det bästa från det brittiska köket. Toppkockar från hela Storbritannien lägger ned hela sin själ för att visa upp fantastiska kulinariska talanger. Vem kommer att få laga mat till en spektakulär bankett?

Vikings, säsong 6B – premiär 30 juni

Efter segern vid slaget om Kattegatt har Björn intagit tronen. Han måste kämpa med att fylla sin döda fars skor och ställs inför de moraliska dilemman som kommer med makt. Ivar, som förlorade slaget, beger sig österut och stöter i Ryssland på den brutale Oleg. Ladgerda drömmer om att leva ett lugnt liv på sin gård men nya faror lurar runt varje hörn. Och vad har hänt med Floke på Island?

Nya filmer och dokumentärer på C More i juni 2022

Nya regissörer klara för Into the Spider-Verse-uppföljare
Snart finns "Spider-Man: Into the Spiderverse" att streama på C More. Foto: Sony.

Step Brothers – premiär 1 juni

Komedi med Will Ferrell och John C. Reilly som Brennan och Dale, två bortklemade 40-åringar som fortfarande bor hos sina ensamstående föräldrar. Men när Brennans mor och Dales far gifter sig och flyttar ihop tvingas de arroganta ungkarlarna att leva som styvsyskon, vilket ger upphov till en rad sprickor i den nybildade familjen.

Elysium – premiär 1 juni

Storslagen sci fi-action som utspelar sig i en nära framtid där vår planets naturresurser har uttömts. Eliten har bosatt sig i exklusiva rymdstationer, medan resten av människorna lever i misär på jorden. När en arbetare på jorden drabbas av en olyckshändelse är hans enda chans att ta sig upp i rymden. I rollerna syns Matt Damon och Jodie Foster. Regi av Neill Blomkamp (District 9).

Wolf – premiär 1 juni

Will Randall (Jack Nicholson) är en sliten förläggare som blir brädad av en yngre kollega, i karriären såväl som i kärleken. Men när Randall en kväll blir biten av en varg tar hans liv en ny vändning. Han börjar uppvisa rovdjurstendenser och inleder ett förhållande med en yngre kvinna (Michelle Pfeiffer). För regin till denna romantiska skräckis står Mike Nichols (Mandomsprovet, Closer).

Sing Street – premiär 1 juni

Platsen är Dublin och tiden är det musikfyllda 1980-talet. Tonårige Conor har tvingats byta skola och tillvaron är rörig och trist. Men så möter han Raphina, en vacker tjej som vänder upp och ner på hela hans liv. För att imponera på henne startar Conor ett rockband. Kritikerhyllat romantiskt musikdrama av John Carney som tidigare gjort musikfilmerna Once och Sånger från Manhattan.

Hokus Pokus Alfons Åberg – premiär 1 juni

Alfons Åberg är sju år och när han inte leker sjörövare med sina kompisar Milla och Viktor så drömmer han om en hund. En alldeles egen hund, precis en sån som den gamla trollkarlen har. Kanske kan hans dröm gå i uppfyllelse med hjälp av magi? Den älskade barnboksfiguren Alfons Åberg kommer här i sin första långfilm, baserad på Gunilla Bergströms bok med samma namn.

Spider-Man: Into the Spider-verse – premiär 1 juni

Animerat äventyr om 13-årige Brooklyn-killen Miles Morales som får blir biten av en radioaktiv spindel, får superkrafter och en möjlighet att bli den nye Spider-Man. Snart ställs han mot skurken Kingpin men får hjälp av en rad olika figurer från parallella universum som också har spindelkrafter. En publik- och kritikersuccé som vann såväl Oscar som Golden Globe och BAFTA för bästa animerade film.

Sune i Grekland – premiär 2 juni

Tjejtjusaren Sune är tillbaka, nu på Greklandsresa med familjen. Vad kan gå fel? Det mesta, visar det sig, när Sune förlorar sin tjejtjusarkraft och gör allt för att få den tillbaka. Samtidigt sliter pappa Rudolf för att få ut maximalt av fenomenet ”all inclusive”. Succékomedin Sune i Grekland är den tredje filmen om vår hjälte, känd från Anders Jacobssons och Sören Olssons populära böcker.

Sune i fjällen – premiär 2 juni

Vad gör Sune när han upptäcker att hans älskade Sophie ska åka till fjällen med snygga sportkillen Santos? Enkelt! Han övertygar hela familjen Andersson att följa med, trots att de varken har råd eller kan åka skidor. Sune lyckas nämligen lura pappa Rudolf att fjällresan redan är betald, av ingen mindre än Sophies familj som de ska dela stuga med...

Sune på bilsemester – premiär 2 juni

Den här gången får vi följa med tjejtjusaren Sune och hans familj på en roadtrip genom Europa. Målet är en liten by i Sydtyrolen där mamma och pappa Andersson firade smekmånad för 20 år sedan. I byn bor inte bara Sunes drömtjej utan också en konstnär som skulle kunna göra familjen rika som troll. Allt de behöver är hans signatur. Vad skulle möjligen kunna gå fel?

Sune vs Sune – premiär 2 juni

När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska välja den nye Sune. Samtidigt får pappa Rudolf en ålderskris och mamma Karin blir avundsjuk på den nya Sunes perfekta mamma.

Red – premiär 2 juni

Stjärnfylld amerikansk actionkomedi med Bruce Willis som Frank, en pensionerad hemlig agent som vantrivs med sitt nya, lugna liv. Men när han plötsligt hamnar i skottlinjen för okända attentatsmän tvingas han damma av sin vapenarsenal och ta hjälp av sina gamla kollegor Joe (Morgan Freman), Marvin (John Malkovich) och Victoria (Helen Mirren). Det blir en återförening de sent ska glömma.

Red 2 – premiär 2 juni

Stjärnspäckad actionkomedi där vi återser den pensionerade CIA-agenten Frank Moses som trivs med livet och inte längtar tillbaka till stridens hetta. Men när han och några forna kollegor trillar över information om en kärnvapenutrustad bomb på villovägar tvingas de ge sig in i spionleken igen. I rollerna syns Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Anthony Hopkins och Catherine Zeta-Jones.

Now You See Me – premiär 3 juni

Actionäventyr där fyra skickliga illusionister uppträder i Las Vegas och tycks avsluta sin show med att råna en bank - på riktigt. FBI-agenten Dylan Rhodes sätts på fallet men ju mer han undersöker desto mindre tycks han förstå. Har banken överhuvudtaget rånats, vem är det som lurar vem? Huvudrollerna i Now You See Me spelas av bland andra Jesse Eisenberg, Isla Fisher och Mark Ruffalo.

Now You See Me 2 – premiär 3 juni

Magikergänget återvänder för ett andra äventyr, ett år efter att de lurade FBI och vann publikens gunst med sin Robin Hood-liknande kupp. Nu dyker illusionisterna upp igen i en svindlande historia full av oväntade vändningar. Här blir gänget pressade av det tekniska underbarnet Walter Mabry (Daniel Radcliffe) att stjäla ett nytt datorchip som kan kontrollera all världens datorer.

Förhistoriska husdjurets äventyr (The Adventures of Jurassic Pet) – premiär 3 juni

Familjeäventyr om tonårige Chris som en dag köper ett mystiskt ägg i en antikaffär. Det dröjer inte länge innan han får en rejäl överraskning - ägget kläcks och inuti finns en livs levande dinosaurie! Chris döper honom till Albert och försöker hålla sin nye vän hemlig, men efter några missöden som väcker uppmärksamhet får de båda en lömsk vetenskapsman efter sig.

Alla nyheter på C More i juni 2022
Benicio del Toro briljerar i "Sicario". Foto: Nordisk Film.

Sicario – premiär 4 juni

I Mexiko betyder Sicario lönnmördare. Den idealistiska FBI-agenten Kate (Emily Blunt) rekryteras av Matt (Josh Brolin) till en elitstyrka som verkar i det laglösa gränsområdet mellan USA och Mexiko. Tillsammans med Alejandro (Benicio Del Toro), en gåtfull konsult med ett mystiskt förflutet, ger sig gruppen ut på en våldsam och intrigfylld odyssé i kampen mot knarkkartellerna. För regin står Denis Villeneuve (Dune, Blade Runner 2049)

Sicario: Day of the Soldado – premiär 4 juni

Uppföljaren till den kritikerhyllade thrillern Sicario där vi åter befinner oss i det våldsamma eskalerande kriget mot droger längs gränsen mellan USA och Mexiko. Josh Brolin är tillbaka som CIA-agenten Matt Graver och Benicio del Toros Alejandro anlitas åter igen som oberoende ”konsult” för att ta sig an en knarkkung som finansierar terrorister. För regin står Stefano Sollima (Gomorrah).

Olympus Has Fallen – premiär 5 juni

Explosivt actionäventyr där ondskefulla terrorister slår till mot Vita Huset i Washington DC och kidnappar presidenten. Den brutala attacken överraskar alla, men inne i huset finns en person som terroristerna inte räknat med - agenten och före detta presidentlivvakten Mike Banning, som börjar slå tillbaka. I rollerna syns Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd och Aaron Eckhart.

London Has Fallen – premiär 5 juni

Explosiv uppföljare till Olympus Has Fallen. Den brittiske premiärministern avlider plötsligt under mystiska omständigheter. Hans begravning är den en av de mest välbevakade tillställningarna någonsin, men döljer en kupp där målet är att mörda världens mäktigaste ledare. Nu är det upp till USA:s president och hans säkerhetsansvarige Mike Banning att förhindra ett fullskaligt krig på Londons gator.

Point Break – premiär 7 juni

Modern actionklassiker där FBI-agenten Johnny Utah (Keanu Reeves) jobbar undercover för att infiltrera surfarvärlden i Los Angeles i jakt på ett gäng som legat bakom en rad bankrån. Men allt kompliceras när han blir vän med surfaren Bodhi (Patrick Swayze) och alltmer dras in i surfkulturen. För regin står Kathryn Bigelow som gjort filmer som Zero Dark Thirty och The Hurt Locker.

A Hard Day's Night – premiär 8 juni

Klassisk musikkomedi med The Beatles i sin första film. Här får vi följa John, Paul, George och Ringo under ett par bråda och händelserika dagar inför ett tv-framträdande. Denna stilbildande komedi gick hem hos både publik och kritiker, och nominerades till Oscar för både manus och musik. Den brukar också hittas på listor över såväl de bästa musikfilmerna som brittiska favoriter i filmhistorien.

The Twilight Saga - premiär 9 juni

Christian GRey tittar ut genom fönstret medan han väntar på Ana. Foto: Universal Pictures.
Fullblown Twilight-feber på C More. Foto: UIP.

Samtliga filmer i The Twilight Saga: Twilight, The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga Eclipse, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 och The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2.

Borg McEnroe – premiär 15 juni

Borg är berättelsen om en svensk ikons stora genombrott, som skildrar åren då Björn Borg (Sverrir Gudnason) gjorde resan från Södertälje till världseliten, med tränaren Lennart Bergelin (Stellan Skarsgård) vid sin sida. Här skildras hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe (Shia LaBeouf), en rivalitet som kom att engagera en hel värld.

Wonder – premiär 16 juni

Varmt, rosat drama om 10-årige Auggie som bor med sina föräldrar, syster och hund i Brooklyn, New York. Auggie är som de flesta andra 10-åringar men har haft en sjukdom som gjort att hans ansikte inte ser ut som alla andras. Nu ska han för första gången börja i en vanlig skola, vilket kommer att bli en stor omställning. I huvudrollerna syns Jacob Tremblay (Room), Julia Roberts och Owen Wilson.

The Addams Family – premiär 17 juni

Den rysligt roliga familjen Addams är tillbaka i denna animerade familjekomedi. Här får vi följa äkta paret Gomez och Morticia när de bosätter sig i ett gammalt kråkslott i New Jersey och gör sig hemmastadda med övriga familjen, däribland barnen Wednesday och Pugsley. Men det är upplagt för en kollision när en lokal realitystjärna vill få dem att ändra stil och piffa upp huset och ägorna.

Penguin Bloom – premiär 17 juni

Verklighetsbaserat australiskt drama om Samantha Bloom (Naomi Watts) som råkar ut för en olycka på semestern och blir delvis förlamad. Det blir en stor omställning för både henne och maken Cameron (Andrew Lincoln) och deras tre söner. Samantha som alltid varit sportig och surfat mycket blir alltmer deprimerad, men när pojkarna kommer hem med en skadad skata får hon något nytt att tänka på.

Dear John – premiär 18 juni

Soldaten John (Channing Tatum) och studenten Savannah (Amanda Seyfried) möts på en badstrand och blir förälskade. De bestämmer sig för att satsa på ett liv tillsammans när han lämnar armén, men 11 september-attentaten kommer i vägen. Svenske Lasse Hallström har regisserat detta romantiska drama som bygger på en bästsäljare av Nicholas Sparks (”Dagboken”).

Bring it On – premiär 19 juni

Hejaklacksgruppen Toro tränar hårt inför de nationella tävlingarna, där de räknar med att vinna igen. Men nya ledaren Torrance upptäcker att hennes företrädare stulit all koreografi från ett annat lag, och nu måste de börja om från noll. Kirsten Dunst fick sitt stora genombrott i denna hyllade high school-komedi som blivit ett popkulturellt fenomen och kallats “cheerleader-filmernas Citizen Kane”.

Jordgubbslandet – premiär 30 juni

I en skraltig bil kommer 15-årige Wojtek och hans föräldrar farande från Polen till Blekinge för att plocka jordgubbar. Under arbetet träffar Wojtek bondens dotter Anneli, som först är lika kylig mot honom som alla andra svenskar. Men snart vaknar varma känslor till liv mellan dem och de börjar mötas i smyg. Det rosade dramat Jordgubbslandet är gjord av debutanten Wiktor Ericsson.

Höjdpunkter från BritBox på C More i Juni

Sigorna Volpe
I juni släpps första säsongen av "Sigorna Volpe" på C More. Foto: C More.

Inside the Forest: Seasons of Wonder – premiär 1 juni

Dokumentärserie berättad av den flerfaldigt prisbelönta skådespelaren Hugh Bonneville, Inside the Forest: Seasons of Wonder är en spektakulär hyllning till Kielder Forest – Englands största skog – och hur den förändras med årstiderna. Från en matta av blåklockor på våren till härliga fallande löv på hösten, det är en tribut till det svepande landskapet, det sällsynta djurlivet och fascinerande karaktärer som bor och arbetar här.

Victoria, säsong 1-3 – premiär 1 juni

Hyllad brittisk dramaserie om drottning Victorias liv. Vi följer Victoria från hennes kröning när hon bara var 18 år, genom hennes första stapplande steg som regent genom hennes liv. Synen på kungahuset kom att förändras mycket under hennes livstid. Den impulsiva unga drottningen tvingas balansera en växande familj med arbetet - allt medan hon sitter på tronen till världens mäktigaste nation.

Mysteriet vid sjön, säsong 2 – premiär 6 juni

Tre år har gått sedan sist. Poliserna Lise och Clovis är numera gifta och bor med sin nio månader gamla son i den idylliska alpstaden Annecy. När två kvinnor på kort tid hittas mördade i området inser dock paret snabbt att en seriemördare är i farten. Fallet river upp smärtsamma minnen hos Lise, som måste konfrontera det förflutna samtidigt som Clovis brottas med sina egna demoner...

Signora Volpe – premiär 15 juni

Den desillusionerade brittiska spionen Sylvia Fox (Emilia Fox) är i Italien för sin systerdotters bröllop när brudgummen försvinner. Sylvia löser mysteriet och längtar efter att få kontakt med sin syster och bestämmer sig för att börja om i Umbrien. Snart tar hon sig an andra fall och kommer i kontakt med en stilig lokal polis, samtidigt som hennes exman/ex-kollega försöker locka henne tillbaka.

Middlemarch – premiär 29 juni

Klassisk brittisk miniserie. Dorothea Brooke (Juliet Aubrey) försöker tillfredsställa sitt underutvecklade intellekt genom äktenskap med pastor Edward Casaubon (Patrick Malahide), en man som är dubbelt så gammal som hon. Äktenskapet visar sig vara otillfredsställande och slutar med Casaubons oväntade död. Dorothea träffar så småningom Will Ladislaw (Rufus Sewell), något som leder till ytterligare komplikationer.

Tess of the d’Urbervilles – premiär 29 juni

Den unga Tess Durbeyfield lever i fattigdom på den engelska landsbygden. När hennes föräldrar får reda på att de är släkt med den adliga familjen D'Urberville skickas hon dit för att be om ett arbete. Det blir början på en dramatisk och mörk resa för Tess, i denna miniserie efter Thomas Hardys roman från 1892. För manuset står författaren David Nicholls, som skrev bästsäljaren En dag.

Szadz (Rimfrost) – premiär 20 juni

När en ung tjej hittas mördad tyder allt på att en brutal seriemördare är i farten. Snart inser utredaren Agnieszka att nyckeln till gåtan ligger i hennes eget förflutna och att varken hon själv eller hennes dotter kan gå säkra förrän fallet är löst. Det polska kriminaldramat Rimfrost (Szadz) är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Hayu – Reality på C More i juni 2022

Real Housewives Dubai
Foto: C More.

Real Housewives: Dubai, säsong – premiär 2 juni

I The Real Housewives of Dubai får vi följa en grupp framgångsrika kvinnor på deras dagliga äventyr i Förenade Arabemiratens största stad. Oavsett om de planerar en ny resa med sitt privatplan, förvaltar sina växande affärsimperier eller bjuder in sina vänner till överdådiga fester är detta glamorösa gäng alltid redo att servera brännhett drama och oväntade vändningar.

The Real Housewives Ultimate Girls Trip: Ex Wives Club – premiär 24 juni

För första gången sedan de lämnade The Real Housewives kommer flera av de mest oförglömliga exfruarna att sammanstråla för en efterlängtad semester i ett av de mest ikoniska hemmen: Dorinda Medleys Bluestone Manor. Serien tar tittarna med på en minnesresa när fruarna reser till Berkshires lummiga landskap med förstklassig lyx, lustiga eskapader och non-stop drama.

Detta är alla nyheter på C More i juni 2022, vilka ser du mest fram emot?

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL