Alla nya filmer och serier på HBO Max i april 2022

Alla nya filmer och serier på HBO Max i april 2022

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 20 oktober 2023 kl. 22:10 | Publicerad 01 april 2022 kl. 18:04

40+ nya titlar till streamingtjänsten

HBO Max släpper ett gäng nya filmer och serier under april månad. Bland deras originalproduktioner hittar vi inte minst en andra säsong av "The Flight Attendant", "Barry" säsong 3 och nya kriminaldramat "We Own This City"

Alla nya serier på HBO Max i april 2022

Czeck it Out! – 1 april

En gastronomisk resa i ett vackert Tjeckien tillsammans med landets mest populära matinfluencer Lukáš Hejlík som reser tillsammans med sin 14-åriga dotter Klára i denna första HBO Max realityserie från Tjeckien. Regisserad av prisbelönade Matěj Chlupáček.

8 avsnitt, 2 avsnitt per vecka.

One True Singer – 1 april

Musikshow som ska lansera nästa stora artist i Rumänien. 14 unga artister tävlar om pengar, ära och ett skivkontrakt.

10 avsnitt, varav 2 på premiären följt av 1 i veckan.

The Informant – 1 april

1985. Bakom järnridån reser Geri till universitetet. Han ser fram emot att träffa tjejer och festa, och går med i en grupp radikaler, ledda av den karismatiske Száva. Men Geri har en hemlighet. Han är informatör till den totalitära staten. För att rädda sin bror har han tvingats spionera på sina nya vänner för säkerhetstjänsten. Medan Geris liv förändras, brottas han med tanken; på vems sida ska han stå? Särskilt när gruppens ledare Száva inser att det finns en informatör bland dem. Ungersk Max Original-serie.

8 avsnitt, varav 2 på premiären följt av 1 avsnitt i veckan.

The Thaw – 1 april

The Thaw på HBO Max.
Foto: HBO Max.

Kroppen av en ung kvinna upptäcks i Oderflodens iskalla vatten. Utredningen av fallet leds av Katarzyna Zawieja, en ung polis som aldrig ger upp lätt. Det blir snart uppenbart att utredningen går längre än själva mordet eftersom kvinnan födde barn kort innan sin död. Men var är barnet? För Katarzyna innebär sökandet efter det nyfödda barnet att hon måste konfronteras med sina egna omständigheter – hon är en kvinna i kris efter sin makes död. Hennes kamp för att hitta barnet kommer även att bli en kamp för att hitta sig själv.

6 avsnitt, 2 per vecka.

Wellington Paranormal (säsong 4) – 1 april

Sista säsongen av spinoff-serien till filmen What We Do In The Shadows och en mockumentärkomedi som följer ett team på Wellingtonpolisen, specialiserade på paranormala ärenden.

6 avsnitt, tillgängliga på premiärdagen.

Fantastic Beasts: A Natural History – 2 april

Stephen Fry ger sig ut på en fascinerande resa för att upptäcka historierna bakom några av världens mest fantastiska vidunder. Mytomspunna varelser under tusentals år, som fortfarande i våra upplysta tider trollbinder oss. Med hjälp av vetenskapsmän, historiker, författare och filmmakare, tar Fry reda på varför dessa vidunder är populärare än någonsin.

56 minuter.

The Invisible Pilot – 5 april

Dokumentär i tre avsnitt som tar sin början i Arkansas och slutar i en stor politisk skandal. Gary Betzner, en karismatisk make och far, hoppade från en bro 1977 – trots vad som verkade vara ett lyckligt liv med familj och en framgångsrik karriär som pilot. Långt senare nystades en mystisk historia upp om hypnos, hemliga identiteter och ett dubbelliv med farliga uppdrag och brott. Adam McKay är exekutiv producent och Emmybelönade Phil Lott och Ari Mark har gjort serien.

3 avsnitt, 1 på premiären.

Sløborn (säsong 2) – 5 april

Efter att en pandemi härjat på ön Sløborn har de överlevande kämpat med konsekvenserna. Ön är nu evakuerad efter de många dödsfallen, men en mindre grupp människor vägrade att lämna ön och har hållit sig gömda. Tysk-dansk serie skriven och skapad av Christian Alvart, producerad av Syrreal Entertainmnet, ZDF, Tobis Film och Nordisk Film.

6 avsnitt, alla avsnitt på premiärdagen.

One Perfect Shot – 5 april

Dokumentärserie baserad på det populära Twitterkontot One Perfect Shot, som hyllar några av de mest ikoniska ögonblicken inom filmskapande, producerad och berättad av filmskaparen Ava DuVernay. I varje avsnitt väljer en hyllad regissör ut sina mest ikoniska bilder och med hjälp av den senaste tekniken går regissörerna bokstavligen in i varje bildscen av sitt filmskapande. Medverkande regissörer är Aaron SorkinJon ChuKasi LemmonsMalcolm LeeMichael Mann och Patty Jenkins.

6 avsnitt, alla på premiärdagen.

Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off – 6 april

Den kompletta dokumentären om Hawks liv och otroliga karriär som skateboardproffs, hans relation till sporten som han blivit synonym med. Filmen bjuder på aldrig tidigare visat material, intervjuer med Hawk och andra betydelsefulla personer inom sporten, bland andra Stacy Peralta, Rodney Mullen, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero, Andy, MacDonald och Duane Peters.

60 minuter.

Tin Star (säsong 1-3) – 12 april

Till de majestätiska kanadensiska Klippiga Bergen kommer en före detta brittisk polis tillsammans med sin familj för att leva ett lugnt liv i den lilla sömniga staden Little Big Bear. När staden invaderas av gästarbetare på ett nytt oljeraffenaderi, följer även organiserad brottslighet med som snart hotar att krossa allt i sin väg. I huvudrollerna ser vi Tim RothAbigail Lawrie och Genevieve O'Reilly.

Hela serien tillgänglig på premiärdagen.

A Black Lady Sketch Show (säsong 3) – 12 april

A Black Lady Sketch Show. Foto: HBO Max.
Foto: HBO Max.

Banbrytande komediserien A Black Lady Sketch Show är tillbaka med sketcher av kvinnliga komiker, inklusive producenten och skaparen Robin Thede. Gästspel av bland andra Angela BassettPatti LaBelle, Kelly Rowland, Laverne Cox, Nicole Byer och exekutiva producenten Issa Rae.

6 avsnitt, 1 på premiärdagen.

The Kings of Napa – 15 april

Dramaserie som följer den vinproducerande familjen King. När patriarken i familjen plötsligt lämna företaget får de tre barnen kämpa om kungadömet – om makten, rikedomen och arvet. Janine Sherman Barrois har skapat och producerat serien, med Oprah Winfreys Harpo Films samt Warner Bros. Television som exekutiva producenter.

8 avsnitt, alla på premiärdagen.

The Freak Brothers – 15 april

Baserad på Gilbert Sheltons hyllade serie The Fabulous Furry Freak Brothers och animerad av prisbelönade Starburns Industries (Rick & Morty). I dagens San Francisco möter vi fyra cannabisälskande tidsresenärer från 60-talet; Freewheelin’ Franklin (Woody Harrelson), Phineas (Pete Davidson), Fat Freddy (John Goodman) och Fat Freddy’s Cat aka “Kitty” (Tiffany Haddish).

8 avsnitt, alla på premiärdagen.

The Pact – 15 april

En ung bryggerichef hittas död och en serie händelser sätts igång som drar in fyra anställda i en ömtålig tysthetspakt, förenade av en hemlighet som för alltid förändrar deras liv. Julie Hesmondhalgh och Laura Fraser ser vi i huvudrollerna, Pete McTighe har skapat och skrivit serien för BBC One.

6 avsnitt, alla på premiären.

Not So Pretty – 15 april

De prisbelönade och undersökande filmskaparna Kirby Dick och Amy Ziering konfronterar skönhetsindustrin och visar fakta om de faror som döljs i makeup och andra skönhetsprodukter vi använder dagligen.

4 avsnitt, alla på premiären.

Bill Maher: #Adulting – 16 april

Komedispecial med den välkända politiska kommentatorn och programledaren Bill Maher.

57 minuter.

The Flight Attendant (säsong 2) – 22 april

I andra säsongen lever Cassie Bowden (Kaley Couco) ett bra och nykert liv i Los Angeles, samtidigt som hon extraknäcker för CIA. Under ett uppdrag blir hon ofrivilligt vittne till ett mord och hon blir återigen indragen i en internationell intrig.

8 avsnitt varav 3 på premiärdagen. 

Marlon Wayans Multi-Act Special: The Headlines – 21 april

Komedispecial från New York-baserade skådespelaren, författaren och ståuppkomikern Marlon Wayans.

90 minuter.

Mayans M.C. (säsong 4) – 25 april

Ex-fången Ezekiel “EZ Reyes (J.D. Pardo), hans bror Angel och de övriga i Santo Padre M.C. hotas av andra klubbar efter att ha misslyckats med att samlas under en President.

10 avsnitt varav 2 på premiärdagen.

Barry (säsong 3) – 25 april

I den prisbelönade mörka komediserien ser vi återigen Barry (Bill Hader) som försöker lämna sitt mörka förflutna som yrkesmördare för ett liv med sin nyfunna passion att skådespela. Nu försöker han och hans vänner göra de rätta valen. Vi ser även Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler och Sarah Burns i övriga roller.

8 avsnitt, 1 på premiärdagen.

The Baby – 25 april

Skräckkomedi där Natasha (Michelle De Swarte) oväntat får en bebis att ta hand om. Hon är van vid att göra vad hon vill, när hon vill. Bebisen är kontrollerande, manipulativ och har våldsam kraft. Natashas liv förvandlas till en skräckfilm. Var kommer den ifrån, vad vill den? Hon vill inte ha en bebis, det är bebisen som vill ha henne. 

8 avsnitt, 1 på premiärdagen.

Three Busy Debras (säsong 2) – 25 april

Adult Swim-live action med Sandy HonigAlyssa Stonoha och Mitra Jouhari i huvudrollena som Debra, Debra och Debra. Serien är exekutivt producerad av Amy Poehler (Parks and Recreation) och Kim Lessing (Harlem).

10 avsnitt, 1 på premiärdagen. 

We Own This City – 26 april

Ny HBO-miniserie av George Pelecanos och David Simon (The Wire), i regi av Reinaldo Marcus Green (King Richard). Baserad på boken av Baltimore Sun-reportern Justin Fenton. Serien kretsar kring Baltimore-polisens avdelning för vapenspårning, dess uppgång och fall och den korruption och moraliska kollaps staden led på bekostnad av riktigt polisarbete.

I huvudrollerna ser vi bland andra Jon BernthalWunmi MosakuJamie HectorDarrell Britt-GibsonJosh Charles och Dagmara Domińczyk.

6 avsnitt, 1 på premiärdagen.

Home Economics (säsong 1-2) – 29 april

Hjärtevärmande men ändå frusterande berättelse om relationen mellan tre syskon som lever totalt olika liv; en superrik, en medelklass och en som knappt klarar sig. Serien har Topher GraceCaitlin McGee och Karla Souza i huvudrollerna. 

Noughts + Crosses (säsong 2) – 29 april

Jack Rowan och Masali Baduza är tillbaka som Callum och Sephy i andra säsongen av BBC One-dramat, baserat på ungdomsboken skriven av Malorie Blackman.

4 avsnitt, 1 på premiärdagen.

Made For Love (säsong 2) – 29 april

Mörk, absurd berättelse om kärlek och skilsmässa, handlar om Hazel Green, en kvinna som rymt ifrån ett tioårigt äktenskap med den kontrollerande Byron Gogol, som implanterat ett microchip i henne huvud för att kontrollera allt hon gör. I rollerna ser vi Cristin Milioti, Billy Magnussen och Ray Romano och serien är baserad på boken av Alissa Nutting.

8 avsnitt, 2 på premiärdagen.

Alla nya filmer på HBO Max i april 2022

The Amazing Spider-Man 2. Foto: Sony.
"The Amazing Spider-Man 2". Foto: Sony.

After Earth – 1 april 

The Amazing Spider-Man 2 – 1 april

Yung Lean: In My Head – 1 april

Arrival – 2 april 

Honey Boy – 2 april

Manchester by the Sea – 3 april 

Ted Bundy: American Boogeyman – 3 april

Night of the Animated Dead – 5 april

En komikers uppväxt – 11 april 

Annabelle Comes Home – 14 april 

Charlie's Angels – 18 april

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL