Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bästa svenska serierna 2022

Lust säsong 2 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 mars 2022

Får vi mer av streamingtjänstens första svenska produktion?

HBO Max första svenska komediserie har slagit ner som en bomb. Har du också svept hela säsongen och undrar ifall vi får mer av den framöver? Detta vet vi om Lust säsong 2!

I den stjärntäta serien Lust med Sofia Helin, Julia Dufvenius, Elin Klinga och Anja Lundqvist, följer vi fyra kvinnor i fyrtioårsåldern som alla navigerar sig i sina sexrelaterade projekt. Intresset för denna rykande färska komedi är enormt och hela första säsongen finns att se i sin helhet på HBO Max. Därför kan vi inte skynda oss nog med att ställa frågan: kommer Lust säsong 2?

Än så länge har HBO Max inte bekräftat att de kommer göra Lust säsong 2. Men det finns goda skäl att tro på en fortsättning. Serien har slagit ner som en bomb och frälst delar av kritikerkåren och streamingtjänstens prenumeranter, som längtar efter att få se en ny säsong. Likaså är ju den heliga regeln att titta på en tresäsongsplan, och vad gäller den här serien så kan vi utan problem se den pågå över flera säsonger. 

Inte nog med den stora övertygelsen i sig, Lust är HBO Max första svenska produktion. Bara av den anledningen räknar vi med att de kommer vilja hålla hårt i den framöver. 

När kommer Lust säsong 2?

Om HBO Max förnyar Lust med en till säsong, vilket vi utgår kallt ifrån att de kommer göra, räknar vi med att den dyker upp om drygt ett års tid, det vill säga under våren 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL