Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kamikaze

Kamikaze är Danmarks första HBO Max-original

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 september 2021

En gripande dramaserie

Senare i höst släpps "Kamikaze" – den första danska originalserien på HBO Max. I centru, står 18-åriga Julie som söker efter meningen med livet i världens alla hörn.

I ett pressmeddelande avslöjar HBO Max att Danmarks första originalserie på streamingtjänsten snart släpps. I berättelsens centrum står den 18-åriga vilda och hypnotiskt charmiga Julie (Marie Reuther) och hennes existentiella kamp efter att ha förlorat sina föräldrar och bror i en flygolycka.

Julie lämnas ensam kvar med en enorm herrgård och dyra bilar i garaget. Hon har i princip allt som andra bara drömmer om - hon är ung, vacker och har pengar. Massor av pengar. Förlusten av familjen tvingar Julie att försöka hitta meningen med livet igen och hon ger sig ut på en turbulent upptäcktsresa som tar henne från sitt hemland Danmark till världens alla hörn.

Serien är baserad på boken Muleum av Erlend Loe.

Kamikaze
Foto: HBO Max/Åsmund Sollihøgda

MER LÄSNING:

Förutom Marie Reuther ser vi också Johan Rheborg som Julies pappa, Charlotte Munck som Julies mamma, Mads Reuther som Julies bror Tom, Aleksandr Kuznetsov som familjens hantverkare Krysztof, Carla Philip Røder, Vidhi Kastebo och Casper Kjær Jensen som Julies vänner Constance, Sofia och Micke. Komikern och skådespelaren Anders Matthesen ser vi som Julies psykolog, Psyko-Bo.

Kamikaze består av åtta stycken 30 minutersavsnitt och har premiär i november 2021.

NÄSTA ARTIKEL