Höjdpunkterna på HBO Max 2024 – alla nyheter du ska se

Höjdpunkterna på HBO Max 2024 – alla nyheter du ska se

  • HBO
Axel Diedrichs
01 januari 2024 kl. 18:01

Premiärerna du inte vill missa

Nu har HBO Max gått ut med sina stora nyheter för 2024. En hel del efterlängtat innehåll har premiär. Här hittar du höjdpunkterna.

Mycket kommer att hända på HBO nästa år. Inte bara ska streamingtjänsten gå över till att heta endast "Max", detta i en sammanslagning med discovery+ som innebär att ta de tar in mycket svenskt TV-innehåll. Likaså kommer de att släppa en hel del internationella HBO-premiärer, däribland House of the Dragon säsong 2 och de nya serierna The Sympathizer med Robert Downey Jr. och The Regime med Kate Winslet

Höjdpunkterna på HBO Max 2024 – alla nyheter du ska se
"The Sympathizer". Foto: HBO Max.

Här är de nya höjdpunkterna på HBO Max 2024

The Sympathizer (miniserie)

Den nya originalserien The Sympathizer bygger på den Pulitzerprisbelönta romanen med samma namn av Viet Thanh Nguyen. Berättelsen är en spionthriller som utspelar sig under Vietnamkrigets sista dagar och följer en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistspions kamp. På rollistan ser vi namn som Hoa XuandeSandra Oh och Robert Downey Jr.

"The Sympathizer" har premiär någon gång 2024.

Höjdpunkterna på HBO Max 2024 – alla nyheter du ska se
Foto: HBO Max.

House of the Dragon (säsong 2)

Efterlängtade andra säsongen av streamingtjänstens nya Game of Thrones-serie tar vid där den första slutar, när vi fortsätter att följa en familj som är splittrad över den kungliga tronföljden. 

"House of the Dragon" säsong 2 har premiär sommaren 2024.

Kate Winslet i The Regime
Foto: HBO Max.

The Regime (miniserie)

Kate Winslet är stjärnan i den nya miniserien The Regime som följer en auktoritär regim i dess palats medan saker och ting börjar falla samman. I en av de övriga rollerna ser vi Hugh Grant

"The Regime" har premiär på HBO Max våren 2024.

Höjdpunkterna på HBO Max 2024 – alla nyheter du ska se
Foto: HBO Max.

The Tourist (säsong 2)

Nästa år fortsätter serien med Jamie Dornan och Danielle Macdonald. Så här lyder den officiella synopsis som HBO delar med sig av: 

Efter ett år av att ha rest världen runt och gömt sig har Elliot och Helen sakta börjat bygga upp ett lugnt och stabilt liv tillsammans som pojkvän och flickvän. Men när Elliot får ett meddelande från någon från hans förflutna som vill träffas, reser paret tillbaka till Irland och bestämmer sig för att det äntligen är dags för Elliot att återupptäcka sina rötter. Men saker går inte som planerat och de möter flera farliga konsekvenser från Elliots tidigare liv. 

"The Tourist" säsong 2 har premiär någon gång 2024.

Höjdpunkterna på HBO Max 2024 – alla nyheter du ska se
"Tokyo Vice" kommer tillbaka med sin andra säsong. Foto: HBO Max.

Fler nya serier på HBO Max 2024

The Girls on the Bus (säsong 1)

Nya serien The Girls on the Bus är en dramakomedi som hämtar inspiration från ett kapitel i Amy Chozicks bok Chasing Hillary. Den ger oss berättelsen om fyra kvinnliga journalister som följer varje steg i en parad av felaktiga presidentkandidater. Samtidigt finner de vänskap och kärlek längs vägen. I en av rollerna ser vi Carla Gugino som fanns med på IMDB:s lista över de hetaste filmstjärnorna 2023

Tokyo Vice (säsong 2)

Den andra säsongen av kriminaldramat Tokyo Vice är på väg till HBO Max. För dig som missat serien så bygger den på journalisten Jake Adelsteins upplevelser av det sena 90-talets undre värld i Tokyo, där inget och ingen är vad de förefaller vara.

Curb Your Enthusiasm (säsong 12)

Den legendariske komikern Larry Davids serie tågar vidare med sin tolfte säsong. I serien spelar han en fiktiv version av sig själv där han har allt: pengar, trygghet, berömda vänner, en entusiastisk fru och ett fantastiskt Hollywoodhem. Så varför är han fast besluten att göra sitt liv till en enda stor röra?

The Jinx: Part Two

Dokumentären The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst chockade tittare världen över när de fick höra den amerikanske fastighetsarvingen och mördaren Robert Durst säga orden: "Killed them all, of course”. Kort därefter arresterades han i en hotellobby på grund av bevis som offentliggjordes i dokumentären. Filmteamet har sedan dess fortsatt med sina undersökningar under åtta år, som gör att de kan visa tidigare dolt material. Detta inkluderar Dursts fängelsesamtal och intervjuer med personer som tidigare hållit sig i skuggan. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL