House of the Dragon – ny teaser och karaktärsbilder

Handlingen till House of the Dragon läckt på Reddit

  • HBO
12 augusti 2022 kl. 18:08

HBO rasar – Reddit-konton plockas bort

Under dagarna har HBO försökt få Reddit att ta bort konton till personer som påstås ha läckt handlingen till den kommande "Game of Thrones"-serien "House of the Dragon".

HBO hoppas självfallet att deras kommande storsatsning House of the Dragon blir en lika stor succé som föregångaren Game of Thrones. Redan innan den globala premiären har bolaget dock stött på bekymmer i form av en användare på sajten Reddit som läckt den sammanfattade handlingen för samtliga av seriens avsnitt, rapporterar Torrent Freak

En användare ska till synes ha läckt informationen via två olika Reddit-konton, först under ett inlägg med titeln "Leaked plot summary for every episode of House of the Dragon". Sanningshalten i läckans information ifrågasattes till en börjar, men det tog inte lång tid innan kontona blev avstängda från forumet – och det på HBO:s begäran.

Enligt Torrent Freak har HBO skickat flertalet krav till Reddit om att ta bort inläggen för att de bryter motupphovsrätten. HBO ska också efterfråga personuppgifter på personen/personerna som ligger bakom läckan, något de påstås ha god chans att få om inte Reddit vägrar HBO:s krav.

Eftersom HBO tog läckan på så stort allvar och agerade blixtsnabbt tyder mycket på att informationen som läckte på Reddit är sann.

"House of the Dragon" har premiär på HBO Max den 22 augusti. Serien utspelar sig 200 år före händelserna i "Game of Thrones".

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL