Fear the Walking Dead säsong 7 – Detta vet vi

Fear the Walking Dead säsong 7 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 18 april 2021 kl. 11:04 | Publicerad 17 april 2021 kl. 12:04
ANNONS
ANNONS

Arbetet igång för full hals.

Med den andra halvan av sjätte säsongen uppe och rullandes, är det många som redan nu vill veta vad statusen är på Fear the Walking Dead säsong 7. Filmtopp har grävt fram svaret!

MER LÄSNING:

Nytt på HBO Nordic i april 2021

Senaste nytt om Fear the Walking Dead-filmen

På grund av den rådande pandemin blev premiären av den pågående säsongen förskjuten. Men nu är fortsättningen här och än så länge har den hyllats av fansen. Vad gäller Fear the Walking Dead säsong 7, så har vi ny statusuppdatering att rapportera. Det är bekräftat att den blir av, och man har redan kommit en bra bit på inspelningen. 

Den 15:e april delade produktionen med sig av följande bild på Twitter, som visar att man nu är inne på inspelningen av det tredje avsnittet: 

Fear the Walking Dead säsong 7 – Detta vet vi
Foto: Twitter.

Då kommer Fear the Walking Dead säsong 7

Det finns ännu inget spikat premiärdatum för den sjunde säsongen. Men med tanke på att man redan under våren kommit igång med inspelningen för full hals, är det sannolikt att vi får se ytterligare fortsättning redan i år. Mest sannolikt är att skaparna kliver in i postproduktionen under sommaren för att senare kunna släppa nya avsnitt under hösten. 2021 kan med andra ord bli historiskt för serien då man för första gången – om allt vill sig väl –  släpper två säsonger under ett och samma år. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om framtid för HBO serien.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL