Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Senaste nytt om Walking Dead-filmen

Senaste nytt om Walking Dead-filmen

Kristian Andersson | Nyhet
12 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
12 maj 2020

"Filmen om Rick Grimes är på god väg."

En film om den tongivande Walking Dead-karaktären Rick Grimes är i arbete. En av seriens producenter, Greg Nicotero, kommer med senaste uppdateringen.

Foto: AMC. 

Manusförfattarna håller arbetet på Walking Dead-filmen vid liv. 

Coronaviruset har satt de flesta filmprojekten på paus, men producenten och regissören Greg Nicotero menar att det arbetas för fullt på ett manus till den kommande filmen, som ska fokusera på Rick Grimes. Ja, seriens fanbärare Andrew Lincoln återvänder till sin berömda roll. 

Filmens regissör Greg Nicotero, som arbetat på serien sedan starten, har intervjuats av TV-kanalen Syfy där han berättar följande:

– Vår författare Scott M Gimple har berättat att manuset i princip är färdigt och jag har kollat på delar av det. Nu var det en sväng sedan jag hörde något, men jag förstår det som att de maler på. Manusförfattare kan lyckligtvis arbeta hemifrån.  

Premiären för finalen av The Walking Dead säsong 10 dröjer till senare i år på grund av att coronaviruset komplicerar postproduktionen. När vi får se det sista av den pågående säsongen vet vi inte i dagsläget. 

Värt att nämna är att "Walking Dead" var den mest nedladdade serien 2018.  

NÄSTA ARTIKEL