Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nevers

Nytt på HBO Nordic i april 2021

  • HBO
Jonatan Blomberg | Nyhet
27 mars 2021
Jonatan Blomberg | Nyhet
27 mars 2021

HBO Nordic bjuder på starkaste tv-månaden på länge.

Efter några lite mer blygsamma månader under årets inledning så har det blivit dags för årets hittills tveklöst bästa TV-månad hos HBO Nordic.

Mare of Easttown
Mare of Easttown. Foto: HBO Nordic.

För den som har koll på den amerikanska TV-branschen, så vet man att TV-serierna som de olika distributörerna har störst förhoppningar på nästan alltid släpps i mitten av april fram till början av maj. Eftersom det gör att serien hinner släppas precis innan fönstret för att kvalificera sig till årets Emmy-gala (TV-världens Oscarsgala) stängs, vilket gör att juryn förhoppningsvis kan ha serien färskt i minnet när det är dags för nomineringarna i början på juni.

Bland månadens serier hittar vi därför bland annat Emmy-favoriten The Handmaid’s Tale, som kommer tillbaka med en fjärde säsong, den helt nya originalserien The Nevers och miniserien Mare of Easttown (med Kate Winslet i huvudrollen).

Under påskhelgen släpper HBO Nordic även sin första originalserie-dokumentär, Knutby: I blind tro, i vilken vi kommer att få undersöka vad som egentligen hände under den där januarinatten 2004 när Knutby-dramat ägde rum. De prisbelönade journalisterna Martin Johnson och Anton Berg har grävt i historien, som inte verkar gå ihop med bevisningen.

För den som har väntat på fortsättningen av Fear the Walking Dead så är väntan snart över, det samma gäller Black Lady Sketch. Vi kommer dessutom att få ge oss ut till ett öde hörn av civilisationens utkant i den norska originalserien Welcome to Utmark. En otroligt packat TV-månad med andra ord!

Alla nya premiärer på HBO Nordic under april:

Knutby
Knutby: I blind tro. Foto: HBO Nordic.

Manifest (säsong 3) — 2 april
Knutby: I blind tro (dokumentärserie, säsong 1) — 4 april
Exterminate all the Brutes (dokumentärserie, säsong 1) — 8 april
The Nevers (säsong 1) — 12 april
Fear the Walking Dead (säsong 6B) — 12 april
Our Towns (dokumentärfilm, 2021) — 12 april
Birdgirl — 16 april
Metalocalypse (säsong 4) — 16 april
Welcome to Utmark (säsong 1) — 18 april
Mare of Easttown (miniserie) — 19 april
The Handmaid’s Tale (säsong 4) — 19 april
Black Lady Sketch (säsong 2) — 24 april

Vilka premiärer ser du fram emot mest på HBO Nordic under april?

NÄSTA ARTIKEL