Euphoria säsong 2 – fler stjärnor ansluter

Euphoria säsong 2 – fler stjärnor ansluter

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
07 augusti 2021 kl. 11:19

Tre nya skådisar klara för Euphoria.

Rollbesättningen inför den kommande säsongen av populära HBO-serien "Euphoria" har fått tillskott av tre nya skådespelare.

Arbetet med den andra säsongen av omtalade och omtyckta "Euphoria", med Zendaya i huvudrollen, är i full gång. Den första säsongen av serien kom ut under sommaren 2019 och följdes sedan upp av två specialavsnitt vinter 2020/2021. Vänta på den andra säsongen har med andra ord varit lång och fans till serien ser ut att behöva vänta tålmodigt ytterligare en tid.

MER LÄSNING: Bästa serierna på HBO

Pusselbitarna inför den kommande säsongen börjar dock falla på plats och nu har tre nya skådespelare anslutit sig till serien. Enligt Deadline kommer minst en av dessa att vara en återkommande karaktär. De tre skådespelarna det gäller är Minka Kelly, Dominic Fike och Demetrius 'Lil Meech' Flenory Jr.

Kelly har gjort sig ett namn i serier som bland annat Friday Night Lights och Parenthood samt Titans. Fike har ingen skådespelarkarriär bakom sig, men är däremot känd som artist inom musikvärlden och detsamma gäller för Lil Meech.

När den nästa säsong av Euphoria kommer är ännu inte spikat, men vi kan sannolikt räkna med nya avsnitt någon gång under 2022. Utöver Zendaya och de tre nya tillskotten består rollbesättningen av namn som Hunter Schafer, Jacob Elordi, Maude Apatow, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Sydney Sweeney, Angus Cloud m.fl.

MER LÄSNING: Bästa filmerna på HBO

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL