Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Succession säsong 3

Då kommer Succession säsong 3

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2021

Är du redo att återvända till familjekaoset?

Igårkväll släpptes trailern till HBO:s mest älskade serie just nu. Den färska förhandsvisningen tände eld på internet av de förväntansfulla fansen, som längtar efter premiären. Då kommer Succession säsong 3!

MER LÄSNING:

Den andra säsongen av den kritikerrosade serien vann totalt sju Emmys, bland annat för bästa dramaserie. När serien återvänder kan vi räkna med att dramat trappas upp ordentligt. Åtminstone om vi vågar tro på den spetsiga trailern.

Efter bakhållet från sin rebelliske son Kendall befinner sig Logan Roy i en farlig position och kämpar för att säkra familje-, politiska och ekonomiska allianser. Spänningarna ökar när en bitter företagsstrid börjar förvandlas till ett inbördeskrig inom familjen.

Se trailern till den nya säsongen här: 

Då kommer Succession säsong 3

Det finns ännu inget spikat premiärdatum för när den kommer till Sverige, men HBO har avslöjat att säsongen ska ha premiär i oktober. Då kan vi räkna med att man släpper avsnitten veckovis, så som det tidigare sett ut. Däremot är det klart att säsong 3 av Succession har världspremiär på London Film Festival, där de första avsnitten kommer att visas från och med den 6 oktober. I Sverige har säsongen premiär 18 oktober.

På rollistan för säsong 3 ser vi bekanta namn som Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun och Matthew Macfadyen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om säsongens slutgiltiga premiärdatum.

 

NÄSTA ARTIKEL