Då kommer nya Gossip Girl till Sverige

Då kommer nya Gossip Girl till Sverige – eller?

  • HBO
Filmtopp
10 juli 2021 kl. 19:07

När kommer egentligen nya Gossip Girl till Sverige?

Den odödliga kultserien "Gossip Girl" rullade mellan 2017-2012 med Blake Lively i huvudrollen. Nu är den efterlängtade rebooten bara runt hörnet. Men det finns oklarheter kring när den kommer till Sverige.

MER LÄSNING:

I den nya serien är upplägget sig likt. Vi följer ett gäng ungdomar på en privatskola i New York, som får möta konsekvenserna när de sprider rykten på sociala medier. Den stora skillnaden är framförallt den modernare värld karaktärerna nu figurerar i. På rollistan ser vi nya stjärnor som Whitney PeakJordan Alexander och Thomas Doherty.

Så när kommer nya Gossip Girl till Sverige? 

Finns inte med i HBO Nordics premiärkalender

Serien hade sin premiär på HBO Max den åttonde juli. Då fick det första avsnittet möta delad respons av fansen. Medan vissa anser det vara starten på en utmärkt reboot, riktar andra kritik mot färglösa karaktärer. På frågan om när nya Gossip Girl kommer till Sverige finns det få svar att ge, förutom att det borde ske inom en snar framtid. Det är däremot långt ifrån säkert.

Det är inte första gången som internationella serier har premiär på HBO Max innan de når HBO Nordic. Men i det här fallet är det mer oklart än vi är vana vid. Tittar vi på HBO Nordics premiärkalender för sommaren och hösten finns inte ens nya Gossip Girl med på listan. Detta kan givetvis komma att förändras hur som helst. Möjligtvis inväntar HBO på mer respons från tittarna innan de väljer att skicka den till sin nordiska underleverantör. 

I dagsläget får fansen hålla tummarna på att Gossip Girl 2021 kommer till Sverige om inte allt för länge.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL