Curb Your Enthusiasm säsong 12 – detta vet vi

Curb Your Enthusiasm säsong 12 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 27 oktober 2021 kl. 19:37 | Publicerad 26 oktober 2021 kl. 21:00

Blir det även en säsong 12 av Curb Your Enthusiasm?

Larry Davids långkörare "Curb Your Enthusiasm" har rullat i imponerande 11 säsonger – kommer det även att bli en säsong 12, eller är det slut på Davids underligheter?

HBO ligger bakom många, många serier som håller absoluta toppklass, men de har inte en alltför stor mängd långkörare i sin katalog av titlar. Curb Your Enthusiasm är en av HBO:s äldsta fortfarande pågående serier – den första säsongen kom redan år 2000(!). Den som kan sin huvudräkning inser snabbt att serien inte kommit ut med en ny säsong per år, utan betydligt mer sporadiskt än så. Trots det är Curbs långa livslängd ett tydligt bevis på hur framgångsrik och omtyckt serien är.

För den som inte har koll Curb Your Enthusiasm så är det en serie där Larry David spelar en version av sig själv, och tittaren får följa med honom på både det ena och det andra äventyret i hans vardags- och professionella liv. Gemensamt för alla upptåg tittaren får se är att de försätter David i underliga situationer som bara tycks kunna drabba honom. Allt som oftast är det Davids specifika syn på hur livet ska levas som leder till dilemman.

Serien har som sagt många fans, som sträcker sig över flera olika generationer, och givetvis hoppas de alla på en säsong 12 av favoritserien. Så, hur blir det med den saken?

LÄS OCKSÅ: Filmserier på HBO Max

När kommer Curb Your Enthusiasm säsong 12? Blir den av?

En säsong 12 av Curb Your Enthusiasm har inte bekräftats, men vi har anledning att hoppas på att serien inte har nått sitt slut ännu. Förhoppningarna grundar sig främst i en intervju som Jeff Garlin, som spelar Jeff Greene i serien, gjorde med ABC. I den svarar Garlin att de kanske kan göra en säsong till, men att de sannolikt inte blir så mycket mer än så.

Den främsta anledningen till att fler avsnitt inte är någon garanti verkar vara skådespelarnas ålder, enligt Garlin. Larry David är 74 år och 59-årige Garlin betonar själv hur slitsamt han tycker det är att spela in en serie i sin ålder.

Exakt när en eventuell säsong 12 kan tänkas komma är det däremot mycket svårare att sia om. Säsongerna av Curb har som sagt kommit ut väldigt sporadiskt, bland annat med ett uppehåll på över sex år mellan 2011–2017, så David verkar få ta saker och ting i det tempo han önskar.

Vi håller tummarna för en tolfte säsong och uppdaterar er med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa serier

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL