Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Billions säsong 7 – detta vet vi

Billions säsong 7 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 april 2022

Kommer det att dyka upp en säsong 7 av Billions?

Publikfavoriten och långköraren "Billions" har nu sänts i sex hela säsonger. Har du betat av alla avsnitt är du säkerligen nyfiken på om det kommer att dyka upp en sjunde säsong. Filmtopp har tagit reda på hur det ligger till med den saken.

Dramaserien "Billions" har nu hela sex framgångsrika säsonger bakom sig. Handlingen har sedan starten av serien kretsat kring åklagaren Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och hans rivalitet med hedgefondprofilen Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis). Inför den sjätte säsongen lämnade dock Lewis serien och "Axe" position i serien ersattes av karaktären Michael Prince (Corey Stoll).

Andra nämnvärda skådespelare i Billions, som är skapad av Brian Koppelman, David Levien och Andrew Ross Sorkin, inkluderar Maggie Siff, David Costabile och Condola Rashad m.fl.

Serien är ursprungligen producerad av amerikanska Showtime och finns att streama på HBO Max i Sverige.

När kommer Billions säsong 7?

Så fort det stod klart att Damian Lewis skulle lämna Billions började det viskas om att den sjätte säsongen skulle bli den sista. Trots det öppnade den senaste säsongen starkt efter sin premiär i januari och i februari gick Showtime ut och meddelade att en sjunde säsong kommer att bli av.

Lewis frånvaro i den senaste säsongen har lett till buttra miner från stora delar av seriens fanskara, vilket lett till att säsongens avsnitt fått motta mer kritik än under föregående säsonger, men trots det har Showtime alltså gett nytt förtroende till serien.

Showtime har inte annonserat när den sjunde säsongen av Billions kommer att ha premiär, men det lär sannolikt dröja ett tag. Väntan mellan säsong fem och sex var väldigt lång, på över 1,5 år. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta riktigt så länge på säsong sju och en trolig prognos är att den får premiär någon gång under våren 2023.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL