Game of Thrones universum växer med fler serier

Besök Game of Thrones Studio Tour 2022

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 08 september 2022 kl. 15:09 | Publicerad 26 mars 2022 kl. 11:03
ANNONS
ANNONS

Fansen kan nu kliva rakt in i Westeros

För dig som älskar HBO:s serie på George R.R. Martins böcker, och vill uppleva dess otroliga miljöer är det nu möjligt. Game of Thrones Studio Tour har öppnat i Belfast.

Game of Thrones är en av tidernas mest prisbelönta och allmänt älskade TV-serier. Fansen längtar därför efter att få återvända till universumet med HBO:s nya serie House of the Dragon. I väntan på att få ta del av nya berättelser i Westeros, har de möjligheten att besöka originalseriens fängslande platser på riktigt. Eller åtminstone så som de konstruerats fram i studion. Ja nu har Game of Thrones Studio Tour, som låter sina gäster besöka seriens studiobyggda inspelningsplatser, öppnat.

Förutom att kunna se Westeros på samma sätt som seriens medverkare gjort, får man även ta del av spännande bakom kulisserna-material. Det rör sig framför allt om hela produktionsresan i detalj, från tidiga konceptskisser till hur de satte upp diverse scener och arbetade fram de färdiga resultaten vi kan se på HBO Max i dag. Guider förklarar också utförligt hur teamet tänkt under den spännande och ofta väldigt utmanande arbetsprocessen. Game of Thrones-studion är över 10 000 kvadratmeter stor, så du kan räkna med en pampig upplevelse. 

Vill du uppleva Game of Thrones Studio Tour? Här hittar du mer information om biljetter och vad de kostar.

 MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL