Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Beforeigners säsong 3 – detta vet vi

Beforeigners säsong 3 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 januari 2022

Blir det en tredje säsong av Beforeigners?

Kommer vi att få se fler avsnitt av den unika norska HBO-serien "Beforeigners"? Det är frågan många ställer sig efter att ha sett färdigt den andra säsongen på HBO Max.

LÄS OCKSÅ:

"Beforeigners" är den norska serien som bjuder oss på galenskap av det bästa slaget. Seriens udda premiss utgår från att människor från olika eror har börjat dyka upp i nutida Oslo, där två poliser – varav den ena är viking – försöker lösa brott tillsammans. Allt som oftast handlar det om ärenden som uppstått till följd av de parallellsamhällen som människor från tidigare tidsepoker har etablerat.

I den andra säsongen av Beforeigners anslöt svenska Hedda Stiernstedt till den norska rollbesättningen.

När kommer Beforeigners säsong 3?

Fler och fler har fått upp ögonen för denna härliga serie, vilket givetvis leder till frågan om en tredje säsong av Beforeigners är på gång? Än så länge vet vi inte om det kommer att bli fler avsnitt av BeforeignersHBO Max har inte annonserat en beställning av säsong 3, men den kan mycket väl komma inom en nära framtid.

Med sin unika handling är serien en uppmärksammad satsning från HBO i Norden, vilket skulle kunna vara en anledning till att plattformen sannolikt vill hålla serien vid liv i åtminstone en säsong till.

Vad som också talar för en tredje säsong är att HBO, med övergången från Nordic till Max, meddelat att de tänker utöka sin satsning på nordiska serier. Att de skulle lägga ner en av sina mer omtalade serier från region känns därför mindre troligt.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL