Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vänner

ÄNTLGEN: Då spelas Vänner-återföreningen in!

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 april 2021

Nästa vecka är det dags.

En dröm för miljontals fans går snart i uppfyllelse. Nu avslöjar "Vänner"-stjärnan David Schwimmer att den efterlängtade återföreningen spelas in nästa vecka.

Vänner är en av de mest framgångsrika TV-serierna genom tiderna. Det första avsnittet släpptes den 22 september 1994, det sista den 6 maj 2004. Däremellan hann Vänner, med Jannifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courtney Cox, Matt LeBlanc och Matthew Perry i spetsen, bli vänner med hela världen – en vänskap de fortsätter att etableras även med yngre generationer.

Det har länge pratats om en återförening mellan de sex vännerna, men nu kan vi en gång för alla känna oss lugna i båten – nu bekräftar David Schwimmer att hela teamet fortfarande är ombord och att inspelningen drar igång nästa vecka.

Inget vanligt avsnitt.

Den nya specialen kommer inte att bli ett nytt Vänner-avsnitt och skådespelarna kommer inte att dyka upp som sina karaktärer. Istället kommer de att återförenas som de riktiga vänner de har blivit under åren:

– Jag kommer att träffa alla för första gången på flera år, säger David Schwimmer.

Vidare berättar skådespelaren att de inte kommer att ha några manus, utan det verkar snarare röra sig om ett öppet samtal down memory lane. Med det sagt kan vi fortfarande bli överraskade:

– Vi är alla oss själva, men det är en del som jag inte vill avslöja, men vi läser någonting, säger Schwimmer.

MER LÄSNING: De 10 bästa Vänner-avsnitten!

NÄSTA ARTIKEL