Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vänner

BEKRÄFTAT: Nu kommer "Vänner" tillbaka!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2020

Den älskade TV-serien får nytt avsnitt.

Plötsligt händer det. Vännerna i succéserien "Vänner" sammanstrålar för att spela in ett nytt avsnitt för streamingtjänsten HBO Max.

Under ett decennium (1994-2004) var kultserien Vänner en TV-sensation. Nu, 16 år efter att det sista avsnittet ("The Last One") sändes,  får vi veta att ett nytt avsnitt är under arbete. Detta bekräftar Jennifer Aniston på sin Instagram med en nostalgisk bild på gänget och texten "It's happening…":

Vännerna poserar i en gammaldags bil.

Enligt Variety kommer samtliga stjärnor att återvända i sina rollar, vilket innebär att vi alltså kommer att få se Jennifer AnistonLisa KudrowMatt LeBlancMatthew PerryCourtney Cox och David Schwimmer spela mot varandra sida vid sida igen.

Nöjestidningen skriver också att samtliga stjärnor kommer att tjäna minst 25 miljoner kronor var för sin medverkan. Något som kan ha stärkt ensemblens motivation till att ta nostalgitåget till studion igen. 

Landar på HBO Max

Bolaget, eller i skrivande stund bolagen, som har grävt i sina djupa fickor för att bekosta detta kalas är inga mindre än HBO och Warner Bros, med planen att visa återföreningen på sin gemensamma stundande streamingtjänst HBO Max. Följande säger Kevin Reilly, innehållschef för HBO Max,  i ett pressmeddelande:

– Jag antar att vi kan kalla avsnittet ”Den där alla återförenas”. Vi kommer att återförenas med David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa och Matthew i en HBO-special tillsammans med hela ”Vänner”-katalogen.

Då har nya "Vänner" premiär

Exakt datum har vi ännu inte fått, men vi vet redan nu att det enormt efterlängtade avsnittet släpps redan i maj 2020. Med andra ord är det inte lång tid kvar innan vi får se vännerna vara vänner i Vänner igen.

NÄSTA ARTIKEL