Nu på bio

Det senaste på biofronten!

A Discovery of Witches säsong 3 – Detta vet vi

A Discovery of Witches säsong 3 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2021

Är vi nära slutet?

Skys "A Discovery of Witches" är en av världens hetaste serier just nu. Om du undrar ifall det kommer en tredje säsong så kan vi glädja dig med ett rungande ja! Det här vet vi om fortsättningen i stora drag.

Det romantiska fantasydramat som började rulla 2018 är nu aktuellt med sin andra säsong som släpptes i januari. Med sin fortsättning har serien vuxit ytterligare i popularitet. På den internationella filmsajten IMDb kan vi se att A Discovery of Witches tillhör de 20 mest populära serierna i världen idag. Därför är det roligt att vi redan nu vet att fler avsnitt av serien är på väg.

A Discovery of Witches säsong 3 spelas nu in i Wales och man börjar enligt amerikanska medier att bli färdiga med den delen av produktionen. 

MER LÄSNING:

De bästa serierna 2021 – Här är tipsen

En säsong som avslutar trilogin

Utan att avslöja för mycket, så kan vi säga att den andra säsongen lämnade oss med flera frågor obesvarade. Men vi kan förvänta oss att dessa frågetecken kommer att slätas ut under säsong 3 som blir den sista baserad på Deborah Harkness boktrilogi All Souls. Detta betyder rimligtvis också att Diana Bishops och Matthew Clairmonts saga når sitt slut. Kommer de att vinna striderna som finns kvar och få det lyckliga familjelivet på plats? Det återstår att se. 

MER LÄSNING:

Senaste nytt på HBO

Att man nu gör den sista säsongen baserad på Harkness trilogi behöver inte betyda slutet för serien. Författaren har skrivit en fjärde bok, Time's Convert, som fokuserar på Edward Bluemels karaktär Marcus Whitmore. Även om Sky inte har bekräftat att vi får en fjärde säsong, finns här åtminstone en öppning för seriens manusförfattare att kika närmare på. 

A Discovery of Witches säsong 3 förväntas landa under slutet av 2021. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL