Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Indiana Jones 5.

Harrison Ford avslutar karriären?

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
23 juni 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
23 juni 2022

Kan mästerkompositören avslöjat Fords planer?

Nästa år kommer vi ännu en gång att få se Harrison Ford i rollen som Indiana Jones, men nu ser det ut som om det kan bli hans sista filmroll någonsin.

Harrison Ford har dragit ned på tempot aningen på senare år, men vi har ändå kunnat se honom i gott om storfilmer, som Blade Runner 2049 och i två av de senaste tre Star Wars-filmerna. Nästa år kommer skådespelarstjärnan – som nu har en karriär som sträcker sig en bra bit över 50 år – att vara aktuell med Indiana Jones 5.

Den efterlängtade filmen ser nu ut att kunna bli Fords allra sista, och det är den legendariske regissören John Williams som kan ha avslöjat nyheten.

I en nyligen utgiven intervju med Associated Press (AP) pratar Williams om att hans egen karriär kan vara på väg mot sitt slut efter arbetet med Indiana Jones 5.

– Jag tror Harrison Ford, som är ganska mycket yngre än mig, har sagt [att Indiana Jones 5] kommer vara hans sista film. Så jag tänkte, om Harrison kan göra det, då kanske jag också kan det, säger Williams till AP.

LÄS MER: John Williams överväger att pensionera sig

Uttalandet har sannolikt fått en och annan att reagera, då Ford inte har gått ut med nyheten om att han tänker avsluta sin karriär efter den kommande storfilmen. Om Williams har råkat avslöja en hemlighet vänner emellan eller om han har missuppfattat något har ännu inte framgått.

Eftersom uppgifterna inte kommer från Ford själv eller har bekräftats, finns det all anledning att ta nyheten med en nypa salt – åtminstone tills vidare.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL