Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Indiana Jones 5 – första bild och premiärdatum

Indiana Jones 5 – första bild och premiärdatum

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2022

"Indys" comeback rör sig allt närmare

I dag får vi ta del av spännande filmnyheter. Inte bara kan vi nu se en första bild från "Indiana Jones 5", vi har också fått ett officiellt premiärdatum!

I flera år har Indiana Jones 5 varit på väg, och under tidens gång har vi fått en hel del spännande uppdateringar. Inte minst att den kommande filmen blir den första att inte regisseras av Steven Spielberg. Istället är det Logan-regissören James Mangold som rattar spakarna. 

Vi har också fått uppdateringar från inspelningsplatsen där en 80-årig Harrison Ford återigen axlat rollen som den piskande arkeologen. Nu får vi också ta del av den allra första officiella bilden från Indiana Jones 5

Det är filmseriens officiella Twitter-konto som delar med sig av följande bild på Harrison Ford i vad som tycks vara någon slags grotta: 

Förutom den livs levande legendaren Harrison Ford får vi även se Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge och Toby Jones på rollistan. 

Då har Indiana Jones 5 premiär

Än så länge vet vi inga närmare detaljer om filmens handling förutom att den uppges innehålla tidsresande. Men nu vet vi när den har sin efterlängtade biopremiär. Datumet då vi återser "Indy" är den 30 juni 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL