Filmtopp lanserar Streamtopp – all streaming på ett och samma ställe

Filmtopp nu som app

Filmtopp
Uppdaterad 24 april 2023 kl. 14:04 | Publicerad 22 december 2022 kl. 14:12

Alla film- och serietips på ett och samma ställe

Med Filmtopps app kan du ta del av hela vårt artikelarkiv och snabbt hitta filmen/serien som passar just dig allra bäst. Filtrera, klicka, streama. Jakten på kvällens film har aldrig varit enklare.

Filmtopps app finns nu att ladda hem från Google Play och App Store helt kostnadsfritt.

Streamtopp

Tidigare i december kunde Filmtopp presentera Streamtopp – en helt ny helhetstäckande streamingtjänst som gör ditt film- och serietittande mycket enklare. En räddning från det eviga scrollandet i streamingtjänsternas bökiga snurror. Med alla streamingtjänster på ett och samma ställe får du en snabb, skräddarsydd översikt över den gigantiska streamingmarknaden. Det är bara att ställa in vilka streamingtjänster du har och se vad som är nytt eller trendar. Om du har svårt att välja titel har vi plockat ut flera vassa tips att ta rygg på.

Filmtopp nu som app

Nu tar Filmtopp klivet ut i appvärlden med alla funktioner du hittar på Streamtopp i kombination med vårt enorma artikel- och videoarkiv. Snabbsök efter en film/serie du vet att du vill se eller filtrera fram en skräddarsydd överblick. När du klickar in på en titel kan du läsa om skådespelarna, se var den går att streama och läsa relaterade artiklar från vårt enorma arkiv med över 15 000 publicerade texter. Passa också på att spana in våra filmade intervjuer och behind the scenes-klipp. Allt på ett och samma ställe.

För Android och iPhone

Filmtopps app finns nu att ladda hem från Google Play och App Store helt kostnadsfritt. I appen får du först välja språk (svenska, engelska, norska) för att sedan ta del av vår sökmotor och rekommendationer.

I appen hittar du allt det senaste hos samtliga streamingtjänster. Här kan du läsa om alla dina favoritskådespelare och se var alla deras filmer/serier finns att streama. Här finns också handplockade rekommendationer utvalda av vår redaktion som hjälper dig att hitta den perfekta filmen/serien att streama i kväll!

– Att få släppa en app har alltid varit en dröm för oss, och nu går den äntligen i uppfyllelse. Att vi dessutom löser så många personers problem på vägen är bortom vår vildaste fantasi, säger Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs.

Massor av roliga funktioner

På de olika film och seriesidorna kan du se aktuellt IMDb-betyg och läsa Filmtopps recensioner, se var filmen/serien går att streama och ta del av allt spännande extramaterial som vi har lagt till. Vad kostade filmen att göra och hur mycket drog den in? Vilka fler filmer har regissören/skådespelarna varit med i? Spana in trailers, filmade intervjuer och utforska rekommenderade titlar. Detta och mycket mer hittar du på Filmtopps app.

NÄSTA ARTIKEL