Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pam och Slam på biggest loser

Här kliver Elitstyrkans hemligheter in i Biggest Loser

Julius Liljeblad | Nyhet
13 mars 2023
Julius Liljeblad | Nyhet
13 mars 2023

Biggest Loser möter Elitstyrkans Hemligheter

I dagens avsnitt av Biggest Loser Sverige 2023 fick deltagarna en känsla av militärträning. De fick också ett speciellt besök av de före detta elitsoldaterna Petra “Pam” Malm och Anders “Slam” Eriksson.

Miltär Pass
Foto: TV4

Deltagarna får känslan av ett militär pass

Avsnitt 13 av Biggest Loser Sverige 2023 öppnades med att deltagarna väcktes av tränaren Pischa Strindstedt för ett tidig morgonpass. Alla deltagare, förutom Joakim som var sjuk, blev utsatta för ett militärt träningspass i leran. Tränaren fick alla att röra på sig med en aggressiv metod där alla bestraffades om någon deltagare pausade sin träning.

– Jag tycker att de här passen är lite roliga, säger Pischa. Då får jag lite utlopp för att vara den här tuffa tränaren som de behöver ibland. 

Detta la grunden för hur resten av avsnittet skulle se ut.

Pam och Slam Biggest Loser
Foto: TV4

"Pam" och "Slam" kommer till Biggest Loser Sverige

Deltagarna fick sedan reda på att elitsoldaterna Petra “Pam” Malm och Anders “Slam” Eriksson skulle vara ansvariga för dagens tävling. Fyllda med ångest tog deltagarna sig ned till tävlingsbanan där de blev bemötta av programledaren Malin Stenbäck tillsammans med Elitstyrkans Hemligheters egna Pam och Slam. Utmaningen de ställdes för var både tuff och slitsam när deltagarna fick bära på två tunga dunkar och ta sig runt en lerbana, samtidigt som Pam jagade dem. Ribban höjdes ytterligare när de fick veta att priset var ett samtal med sin familj. 

– Jag har inte sett min nyfödda dotter på över en månad nu, sa Filip emotionellt. 

Med många känslosamma deltagare peppar Pam och Slam igång alla inför dagens tävling. 

Dagens tävling
Foto: TV4

Tävlingen sätts igång

Efter att Slam signalerade att starta tävlingen fick Filip en galet bra start och lyckadea hinna ikapp med Pam och hålla jämn hastighet med henne. Tjejerna kämpade lite extra när Pam höll upp ett snabb tempo och stadigt närmade sig dem. Inom kort lyckades Pam hinna ikapp med Moa som blev frustrerad över att hon inte kämpade hårdare. Filip uppehöll kvar sin hastighet och hängde bakom Pam under tiden som hon hann ikapp med de andra deltagarna. Vilket gör att Filip vann tävlingen och fick ha ett samtal med sin familj. 

– Det känns helt underbart, men också helt overkligt, sa Filip. 

Dagens avsnitt av Biggest Loser 2023 finns att se på TV4 och C More.

Mer Läsning:

NÄSTA ARTIKEL