Här återförenas Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito – se bilden

Här återförenas Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito – se bilden

Emil Oscar Rasmussen
30 december 2023 kl. 09:03

Twins-skådespelarna möttes upp på Broadway – har planer på samarbete

En mytomspunnen "Twins"-uppföljare ser inte ut att bli av, men det hindrar inte Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito från att hålla kontakten och planera nya projekt.

Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito gjorde succé tillsammans i kultkomedin Twins (1988). Mer eller mindre sedan dess har ryktena om en uppföljare gått varma, men utan att materialisera sig. Under 2000-talet har det hettat till ordentligt kring dessa rykten flera gånger, men under 2023 ser det ut som om vi kan begrava hoppet om en uppföljare en gång för alla.

Terminator-stjärnan Schwarzenegger skyllde tidigare i år på Jason Reitman, son till Twins-regissören Ivan Reitman, som ska ha satt stopp för en uppföljare efter sin pappas död.

– Jason Reitman fucked it up! Jason Reitman satte bokstavligt talat stopp för projektet när hans pappa dog, hävdade Schwarzenegger i en intervju med The Hollywood Reporter tidigare i år.

Nyligen skyllde DeVito i sin tur på Schwarzeneggers guvernörskap som anledning till att en uppföljare aldrig blivit:

– Han skulle ha gjort Twins 2 istället för att bli guvernör, skämtade DeVito i GQ under hösten.

Samtidigt avslöjade It's Always Sunny in Philadelphia-skådespelaren att det finns ett annat projekt de filar på. Och nu skruvar Arnold Schwarzenegger upp förväntningarna ytterligare.

Här återförenas Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito – se bilden
Foto: UIP.

Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito återförenades på Broadway – hintar om kommande samarbete

Danny DeVito har den senaste tiden varit aktuell med Broadway-komedi I Need That, där han spelar mot sin dotter Lucy DeVito. I dagarna fanns Arnold Schwarzenegger på plats för att beskåda sin tidigare kollegas pjäs, och de passade på att mötas upp efteråt.

Instagram har Schwarzenegger delat en bild på sig själv tillsammans med far och dotter DeVito, ackompanjerad av en fin hyllning.

– En av de bästa pjäserna jag har sett, skriver Schwarzenegger bland annat.

Han avrundar dessutom med en mening som lär glädja fans av de två skådespelarna:

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans igen.

Skärmdump från Arnold Schwarzeneggers Instagramkonto.

Om kommentaren är en generell förhoppning från Schwarzeneggers sida eller en genuin hint om något som komma skall återstår att se.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL