Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Twins 2 äntligen på väg

Twins 2 äntligen på väg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 september 2021

Danny DeVito och Arnold Schwarzenegger klara att medverka.

Det skulle dröja flera årtionden, men nu kan vi äntligen meddela att en uppföljare på humorklassikern "Twins" är på väg. Den här gången får det omaka paret DeVito och Schwarzenegger sällskap av Tracy Morgan. Detta vet vi om kommande "Triplets".

I klassikern Twins följer vi en hederlig man (och tillika muskelpaket) som bestämmer sig för att leta upp sin tvilling och träffa honom för första gången. Han upptäcker snart att de är varandras fullständiga motsatser.

Twins gjordes av Ghostbusters-regissören Ivan Reitman som enligt Deadline återvänder för att nu göra den efterlängtade uppföljaren Triplets. Precis som titeln hintar om kommer den med en twist: bröderna, som spelas av Danny DeVito och Arnold Schwarzenegger, får reda på att det finns ännu ett syskon i familjen. En tredje tvilling. Han spelas av komikern Tracy Morgan, som senast gjorde En prins i New York 2 med Eddie Murphy.

"Triplets" har ännu inte hittat sitt filmbolag, vilket innebär att projektet för närvarande är tillgängligt att köpas up. När den förväntas få premiär är ännu inte känt.

VIDARE LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL