Här är trailern för sommarens stora biofilm – snart premiär för Sommartider

Här är trailern för sommarens stora biofilm – snart premiär för Sommartider

Emil Oscar Rasmussen
31 maj 2024 kl. 08:30

Gyllene biotider väntar

I juli är det premiär för "Sommartider", filmen om Gyllene Tider, och nu kan vi ladda upp med den officiella trailern för sommarens stora svenska biofilm.

Den 17 juli är det premiär för en av årets mest efterlängtade svenska filmer. Det är det gyllene datumet för att som ser fram emot Sommartider, filmen om Gyllene Tider som dramatiserar Halmstadbandets resa mot toppen på den svenska musikscenen.

I filmen kommer vi att få följa berättelsen om hur bandet kom att bli en av svensk musikhistorias största popsensationer, från tiden då Per Gessle var den ambitiösa outsidern i gymnasiet och hittade gemenskap för livet genom musiken tillsammans med Mats Person, Micke Syd, Anders Herrlin och Göran Fritzon, till att de mot alla odds tog hela Sverige med storm.

Filmen beskrivs som "den (nästan) sanna historien om Gyllene Tider".

LÄSTIPS: 7 svenska filmer att välkomna sommaren med

Se den officiella Sommartider-trailern

Under gårdagen släppte Nordisk Film den officiella trailern för Sommartider, där vi i 90 trallvänliga och sprudlande sekunder får ta del av ögonblick från sommarens stora svenska biofilm.

Se trailern här:

I Sommartider ser vi Valdemar Wahlbeck som Per Gessle, Ville Löfgren som Mats Persson, Phoenix Parnevik som Micke Syd Andersson, Lancelot Hedman Graaf som Anders Herrlin och Xawier Kulas som Göran Fritzon. Medverkar i filmen gör även välkända namn som Felix Sandman, Anastasios Soulis och Henriette Steenstrup m.fl.

Utforska fler av sommarens biofilmer här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL