Här är Robert Gustafsson som Sickan i nya “Jönssonligan“ – vad tycker du?

Här är Robert Gustafsson som Sickan i nya “Jönssonligan“ – vad tycker du?

Axel Diedrichs
11 december 2023 kl. 10:12

Första titt på hela gänget

I dag har SF Studios släppt den första bilden från nya "Jönssonligan" med Robert Gustafsson som Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson. Ser han ut att passa rollen?

I slutet på oktober gick SF Studios ut med den stora nyheten om att man gör en ny Jönssonligan-film med Robert Gustafsson i den ikoniska rollen som mästertjuven Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson. Utöver honom ser vi även Jonas Karlsson (Vanheden), Anders Jansson (Dynamit-Harry) och Jennie Silfverhjelm (Doris).

Se den första bilden på nya Jönssonligan här:

Här är Robert Gustafsson som Sickan i nya “Jönssonligan“ – vad tycker du?
Foto: SF Studios.

Det här handlar nya Jönssonligan om

När den nya filmen tar vid återförenas skurkaktiga gruppen under ledning av "Sickan" efter att ha levt en tid på flykt. Det har blivit dags för en ny kupp – att stjäla ett T-Rex-skelett från Naturhistoriska museet för att senare sälja det till en affärsman för hisnande 320 miljoner kronor. Men saker och ting är inte helt enkla: förutom den faktiska kuppen de ska genomföra, har de även en kriminalare efter sig: Rigmor Gren, som vill sätta dit Jönssonligan innan hon går i pension. 

Så här säger producenterna Anna Anthony och Rebecka Lafrenz om att få ta över stafettpinnen för den ikoniska filmserien: 

– Det har varit fantastiskt roligt att få se ligan komma till liv i dessa begåvade skådespelares skepnad.

En alla första teaser till filmen kommer att visas på bio innan svenska actionkomedin Ett sista race, som har premiär på juldagen. Nya Jönssonligan har biopremiär i Sverige julen 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL