Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här är muskelknuttarna i nästa Expendables

Här är muskelknuttarna i nästa Expendables

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
31 augusti 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
31 augusti 2021

Dolph och Sylvester återvänder i Expendables 4.

Actionfilmserien "The Expendables" är snart tillbaka med en fjärde film – och det blir givetvis stjärnspäckat med många stora biceps även i den kommande rullen.

Det har gått över 10 år sedan den första Expendables-filmen kom ut 2010 och nu har The Hollywood Reporter bekräftat att ännu en The Expendables är på gång. I samma veva avslöjar de också delar av rollbesättningen. 

Bland annat kommer svenske Dolph Lundgren att vara med, precis som i de föregående filmerna, och likaså frontfigurerna Jason Statham och Sylvester Stallone. Även Randy Couture återvänder i den kommande filmen.

Övriga skådespelare på rollistan inkluderar än så länge Megan Fox, 50 Cent och Tony Jaa. Det återstår att se om fler av de tidigare filmernas gamla muskelknuttar också kommer att ansluta sig till filmen. Tidigare har vi kunnat se 80-talsactionhjältar som Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris och Jean-Claude Van Damme i Expendables-filmerna.

LÄS MER: Svettiga actionrökare

Handlingen i "The Expendables 4" är ännu okänd, men vi kan nog vara så säkra på att innehållet kommer att vara precis lika testosteronladdat som tidigare.

Turerna kring The Expendables 4 har varit många de senaste åren, men nu ser uppföljaren alltså ut att till sist bli av på riktigt. Enligt The Hollywood Reporter kommer inspelningen av filmen, som produceras av Lionsgate och Millennium Media, att påbörjas i oktober i år. För regin står Scott Waugh, som tidigare regisserat Need for Speed (2014) och 6 Below (2017).

Den senaste Expendables-filmen kom ut 2014.

LÄS MER: Sylvester och jag – en kärlekskrönika

NÄSTA ARTIKEL