Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här är Blood and Honey – Nalle Puhs våldsamma skräckversion

Här är Blood and Honey – Nalle Puhs våldsamma skräckversion

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
26 maj 2022
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
26 maj 2022

Förvandlar Nallebjörnen till en slasher-galning

En otippad Nalle Puh-film har krälat sig upp till ytan. "Winnie the Pooh: Blood and Honey" beskrivs som en otäck tagning på legenden om den tecknade björnen.

Sedan Disney plockade upp Nalle Puh på 60-talet och gav honom en rad filmer har karaktären frontat en av världens främsta barnunderhållningsserier. Nu ynglar Nalle Puh av sig ytterligare en film – med en ondskefull twist.

Det är sajten Dread Central som gjort den spännande upptäckten av en Nalle Puh-film i terrorskrud. I Winnie the Pooh: Blood and Honey är nallebjörnen tillbaka och den har inte bara ett nytt utseende, utan också onda aningar. 

Winnie the Pooh: Blood and Honey.
Foto: Jagged Edge Productions.

Än så länge har vi få detaljer om den kommande filmen, men det ser ut att vara som så att regissören och manusförfattaren Rhys Frake-Waterfield förvandlar Nalle Puh till en mordisk slasher-galning. Tittar vi filmens IMDb-sida står den endast flaggad som en rysare, vilket indikerar att Winnie the Pooh: Blood and Honey kanske inte är gjord med den komiska betoning en hade kunnat förvänta sig.

Att Rhys Frake-Waterfield kan ta sig friheten att utföra ett karaktärsmord på Nalle Puh har sin logiska förklaring. Sedan januari har den starkt Disneyförknippade karaktären blivit allmän egendom, vilket innebär att den nu är fri att använda sig av.

Här är Blood and Honey – Nalle Puhs våldsamma skräckversion
Foto: Jagged Edge Productions.

I skrivande stund finns det inget känt premiärdatum för när Winnie the Pooh: Blood and Honey har sin premiär, förutom att det förväntas ske senare i år.

Filmtopp håller dig uppdaterad om när filmen kommer och var den går att se någonstans.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL