Här är alla skådespelare i nya How I Met Your Mother

Här är alla skådespelare i nya How I Met Your Mother

Emil Oscar Rasmussen
11 augusti 2021 kl. 12:08

Rollistan till How I Met Your Father släppt.

En spinoff till "How I Met Your Mother" har varit på tapeten i flera år, men sedan en tid tillbaka står det klart att "How I Met Your Father" faktiskt kommer att produceras. Nu har skådespelarna bakom huvudrollerna i den nya serien presenterats.

"How I Met Your Mother" gjorde succé i nio långa säsonger mellan 2005–2014 och seriens huvudkaraktärer etsade sig under den tiden fast i mångas hjärtan. Redan innan serien avslutades började det ryktas om en spinoff under namnet How I Met Your Father.

Efter många om och men är spinoff-serien till sist på väg att bli verklighet. Tidigare i år stod det klart att Hilary Duff kommer att spela huvudrollen i Hulus How I Met Your Father och nu rapporterar The Hollywood Reporter att det är spikat vilka skådespelare som kommer att utgöra seriens huvudsakliga vänkrets.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna 2021

Utöver Duff kommer vi också att få se Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran och Suraj Sharma i huvudrollerna.

Lowell är sedan tidigare känd för bland annat sina roller i Veronica Mars och GLOW, och han kommer att spela rollen som Jesse – en aspirerande musiker och Uber-förare. Raisa har vi tidigare sett i produktioner som Grown-ish och Dear White People. Hon kommer att spela Valentina (som är rumskamrat med Duffs karaktär, Sophie) – en impulsiv aspirerande stylist.

Ainsley har tidigare varit med i serier som The Royals och han kommer att spela karaktären Charlie, som är en aspirerande modell. Tran har vi nyligen kunnat se i Netflix-serien Space Force. I How I Met Your Father kommer hon att spela Ellen, som är nyinflyttad till New York efter att ha separerat från sin fru. Sharma har senast varit med i serien God Friended Me och vi har även sett honom i Berättelsen om Pi. Han kommer att spela rollen som Sid – en optimistisk barägare.

Hilary Duff i Younger
Hilary Duff i Younger. Foto: Paramount+.
Chris Lowell i GLOW
Chris Lowell i GLOW. Foto: Netflix.
Francia Raisa i Gown-ish.
Francia Raisa i Grown-ish. Foto: Disney+.
Tom Ainsley i The Royals
Tom Ainsley (höger) i The Royals. Foto: Lionsgate.
Tien Tran, standup
Tien Tran. Foto: Comedy Central.
Suraj Sharma i Berättelsen om Pi
Suraj Sharma i Berättelsen om Pi. Foto: 20th Century Fox.

The Hollywood Reporter rapporterar också att skaparna av How I Met Your Mother, Craig Thomas och Carter Bays är del av projektet som producenter. How I Met Your Fathers showrunners är Isaac Aptaker och Elizabeth Berger.

Hulu har beställt 10 avsnitt av den kommande serien.

LÄS OCKSÅ: Ska det sluta så? Serier med chockerande slut

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL