Handlingen till Furiosa avslöjad

Handlingen till Furiosa avslöjad

25 juni 2022 kl. 20:06

Officiell synopsis avslöjar detaljer om handlingen.

Mad Max-filmen "Furiosa" förväntas inte kommer förrän 2024, och länge har den efterlängtade filmens handling varit ett mysterium. Men nu har en officiell, ny synopsis landat, som ger oss större klarhet i vad som väntar.

Den efterlängtade Mad Max: Fury Road-spinoffen Furiosa befinner sig just nu under sin inspelningsfas. Det är återigen George Miller som sitter i registolen medan Anya Taylor-Joy kommer att ha huvudrollen som en yngre version av Charlize Therons karaktär Furiosa.

I filmen kommer vi också att få se Chris Hemsworth i en av huvudrollerna. Som det ser ut kommer han att spela rollen som en av filmens antagonister, krigsherren Dementus. Vi kommer även att få återse karaktären Immortan Joe i kommande Furiosa.

Nu har Warner Bros. via Collider, presenterat en officiell synopsis för filmens handling.

Synopsisen lyder:

Då världen föll kidnappades den unga Furiosa från de många mödrarnas Green Place och hamnade i händerna på ett biker-gäng, ledda av krigsherren Dementus. På färden genom Wasteland hamnar de i Citadel, som styrs av Immortan Joe. Medan de två tyrannerna krigar om makten måste Furiosa överleva många prövningar, under tiden som hon skapar sig förutsättningar för att kunna ta sig hem.

"Furiosa" beräknas få biopremiär våren 2024, med den 24 maj utsatt som preliminärt premiärdatum i USA.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL