Halloween Ends släpps direkt för streaming – men inte i Sverige

Halloween Ends släpps direkt för streaming – men inte i Sverige

24 augusti 2022 kl. 12:08

Når internationell streamingtjänst på premiärdagen

Nu vet vi "Halloween Ends", den sista delen i Blumhouse nya trilogi, har premiär på bio och streaming samma dag, men så blir inte fallet i Sverige.

Snart är det dags för den stora uppgörelsen mellan seriemördaren Michael Myers och hans stora måltavla Laurie Strode. Universal Pictures har nu gått ut med premiärdatumet för Halloween Ends som avslutar den tredje delen i Blumhouse-producerade trilogin. Filmen släpps på bio den 14 oktober. Samma dag kommer den till streamingtjänsten Peacock, vilket dessvärre är mindre relevant för oss i Sverige då tjänsten inte erbjuds i Norden. Vi får istället vänta på att någon annan streamingtjänst visar den i ett senare fönster.

Föregångaren Halloween Kills hade en budget på 20 miljoner och omsatte 131 miljoner dollar, vilket gör att Universal kommer ta samma steg igen och släppa filmen via streaming samt på bio, berättar Dark Horizons

Se teasern till "Halloween Ends" här:

Den kommande filmen ska utspela sig fyra år efter Halloween Kills där vi återigen får se Michael Myers försöka ha ihjäl Laurie Stode. 

I ett meddelande till fansen berättar Jamie Lee Curtis som spelat Strode sedan originalfilmen från 1978 att hon längtar efter att få se hennes saga i serien nå sitt slut:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL