Första bilderna från Maktens Ringar

Sista trailern till Sagan om Ringen: Maktens ringar har landat

  • Amazon Prime
Filmtopp
23 augusti 2022 kl. 15:48

Visar upp ett storslaget Midgård

Den 2 september är det premiär för Sagan om Ringen: Maktens ringar på Amazon Prime Video. Nu har den allra sista trailern släppts.

Snart är det äntligen premiär för den första säsongen av efterlängtade Sagan om Ringen: Maktens ringar. Den nya trailern – på två minuter och 36 sekunder – belyser Midgårds episka vidd under den Andra tidsåldern och avslöjar hur författaren J.R.R. Tolkiens legendariska och älskade karaktärer, mot alla odds, går samman för att beskydda Midgård från den fruktade återuppkomsten av ondska. Öden kolliderar och olika karaktärer testas i denna inblick av den nya serien, som är planerad att bli flera säsonger lång.

I trailern som nu slagit hål på internet ses nyckelrollsinnehavarna Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High King Gil-galad (Benjamin Walker) och Celebrimbor (Charles Edwards) med flera. 

Se den sista trailern till "Sagan om Ringen: Maktens ringar" här:

De två första avsnitten av multisäsongsdramat har premiär på Amazon Prime Video i fler än 240 länder världen runt på fredagen den 2 september. Nya avsnitt släpps på streamingtjänsten veckovis.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL