Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama film på Filmtopp

Gratis filmmånad hos Filmtopp

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2020

Barnfilmer! Dokumentärer! Klassiker!

Lagom till julen erbjuder Filmtopp våra besökare möjligheten att streama handplockade filmer och serier helt gratis.

Vårt handplockade utbud är uppdelat i tre kategorier: barnfilmer, filmklassiker och dokumentärer. Varje vecka släpps en handfull nya titlar inom varje kategori, även dessa helt kostnadsfria att streama.

Mycket har hänt under 2020 på alla håll och kanter. Även i filmens värld har rådande situation lett till svåra utmaningar och nya innovationer. De traditionella sätten att se på film på linjär-TV och köpkopior är nästintill bortglömda och biografernas vara eller icke vara är en stående vattendelare filmälskare emellan.

Bäst går det helt klart för streamingaktörerna, som erbjuder möjligheten att välja mellan tusentals titlar direkt från TV-soffan. Men om streamingmarknaden var en episk mattinéfilm, har vi bara sett prologen. 

Mycket kommer att hända framöver men en sak är säker – filmvärlden genomgår sin största förändring sedan tjock-TV:n gjorde succé på 50-talet.

Med start den 11 december 2020 kommer även vi på Filmtopp att erbjuda möjligheten att streama filmer och serier direkt hos oss. Samtliga titlar går att se helt gratis och kräver inget inlogg.

Barnfilmer, klassiker och dokumentärer

På Filmtopp kommer det att finnas handplockade titlar inom kategorierna barnfilm, dokumentärer och klassiker. Nya titlar tillkommer varje vecka och adderas till de redan befintliga. 

Underhållning för de minsta

Brandman Sam

Bland Filmtopps barntitlar hittar vi nostalgiska klassiker som Tom & Jerry och nya favoriter som Brandman Sam. Det är bara att gå in på vår samlingssida och navigera bland våra posters. Det är bara att klicka och sätta igång!

Klassikerna som formade filmvärlden

Night of the Living Dead

Bland våra handplockade klassiker hittar du några av historiens absolut viktigaste filmer blandat med de mest pinsamma missarna Drömfabriken hoppades att vi skulle glömma!

Vad sägs som den ultimata zombiefilmen Night of the Living Dead varvat med Stanley Kubricks regidebut Fear and Desire – en film så usel att Kubrick försökte förstöra alla exemplar? Låt oss säga som så… det finns i alla fall ett exemplar kvar och det hittar du på Filmtopp!

Vi är också stolta över att kunna visa filmer som Orson Welles isande thriller The Stranger och den episka originalversionen av A Star Is Born. 

Dokumentärer du inte vill missa

The Dark Knight

Under vår dokumentäravdelning kan du nu streama några riktiga guldkorn. Exempelvis finns det ett djupgående porträtt om mästerregissören Stanley Kubrick och senare ska vi få se hur självaste Clint Eastwood arbetar! 

På den här avdelningen dukar vi upp för en ren fest för filmälskaren med “Behind the Scenes”-material och djupdykningar i våra nya favoriter. Följ med bakom arbetet av The Dark Knight eller varför inte njuta av en naturdokumentär i all sin skönhet?

För hela utbudet och fördjupad läsning hittar du vår streamingsida här.

Det och mycket mer hos Filmtopp.se – Nöjessajten som ger dig allt du behöver om film, serier och streaming!

NÄSTA ARTIKEL