Galna ryktet: Jim Carrey gör comeback som Grinchen

Galna ryktet: Jim Carrey gör comeback som Grinchen

Axel Diedrichs
24 november 2023 kl. 07:11

Skjuts ned av hans representant

I dagarna har ryktet gått om att Jim Carrey gör comeback med en ny Grinchen-film. Hans representant menar dock att det inte finns någon sanning i det.

I april förra året gick den folkkäre skådespelaren och komikern Jim Carrey ut med att han känner sig klar med att skådespela. Men alla vet vi att skådespelare sällan pensionerar sig för gott – är projektet rätt tenderar de att kunna arbeta hela vägen ner i graven.

Sedan Sonic the Hedgehog 2 gick upp på biografer förra våren så har Carrey, som hunnit fylla 61 år, inte haft något inplanerat filmprojekt. Många hade därför hoppats på att Grinchen 2 skulle bli det som får honom att kliva ur sin pension. Det var nämligen tidningen Daily Mail som via uppgifter från sajten Giant Freakin Robot gick ut med att projektet såg ut att vara på gång.

Nu skjuter dock Jim Carreys representant ned ryktet om att han skulle göra comeback som skådespelare med en uppföljare till hans klassiska julfilm.

– Det finns ingen sanning i att Jim Carrey skulle representera rollen som Grinchen i en uppföljare, säger personen till People Magazine

Foto: Warner Bros. Pictures.

Har flaggat för att han skulle kunna göra The Mask 2

Att Jim Carrey skulle kunna tänka sig att göra en uppföljare känns inte otänkbart. Skådespelaren har vid flera tillfällen återvänt till sina roller, som med Sonic the Hedgehog 2, Dum & Dummare 2 och Ace Ventura-filmerna. Ett par år innan han annonserade sin pension flaggade han även för att han var på att göra en uppföljare till The Mask förutsatt att en regissör kliver in med den rätta visionen. 

Om vi får se Jim Carrey göra någon comeback återstår att se, men det verkar då inte bli med en andra Grinchen-film. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL