Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jim Carrey slutar skådespela

EXTRA: Jim Carrey slutar skådespela

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 april 2022

"Jag har gjort tillräckligt"

Jim Carrey, nu sextio år gammal, ser slutet på sin skådespelarkarriär. I en ny intervju berättar han att han gjort tillräckligt framför kameran.

Jim Carrey är en av de mest älskade komikerna världen skådat. Därför kommer hans senaste besked att göra ont i många. Ute på sin promotionturné för den nya Sonic-filmen berättar skådespelaren för Hollywood Access att han fått nog av filmbranschen. 

Det var när Carrey blev ombedd att svara på kommentarerna av Dolly Partons uttalande om att hon skulle vilja se honom spela hennes tidigare musikpartner Porter Wagoner i en Parton-biografi, som Carrey sa följande: 

– Tja, det är en härlig sak, men jag går i pension. Jag är hyfsat seriös, ja.

Men det finns fortfarande en chans att vi får se Carrey göra filmer framöver: 

– Om änglarna ger mig något slags manus som är skrivet med guldbläck, och som säger till mig att det kommer att vara väldigt viktigt för folk att se, kanske jag fortsätter.

Carrey har under flera års tid flaggat för att han ska sluta, men nu känns det mer uppriktigt än någonsin. Tittar vi på Carreys IMDb-sida ser vi mycket riktigt att han inte har inga inplanerade projekt. 

Just nu kan du se Jim Carrey i vad som kan bli hans allra sista film på bio, "Sonic The Hedgehog 2", där han spelar den onde Dr. Robotnik.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL