Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Frida i Tjejerna avslöjar allt: Visste inte att ni hatar mig?

Frida i Tjejerna avslöjar allt: "Trodde inte att ni hatar mig?"

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
06 oktober 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
06 oktober 2022

Bachelor-deltagaren förvånad över känslorna mot henne

Ikväll hamnade Frida Jansson i händelsernas centrum av "Tjejerna avslöjar allt" när en hemlig inspelning visade vad de andra deltagarna tänker om henne.

I kvällens avsnitt av Tjejerna avslöjar allt visas det minst sagt en del mörka sidor från några av tjejerna. I en hemlig inspelning från produktionen visas det när Emma, Hanna och Lucy pratar allt annat än om snällt, om den nya deltagaren Frida Jansson. De säger att de har svårt att få grepp om henne och att hon är en osäker tjej. De fortsätter och Emma tar upp en händelse där Frida påstås ha gått fram till Alicia och sagt följande:

– Du var den första jag såg och jag kände att jag ville vara din vän.

Emma, Hanna och Lucy skrattar och gör narr av hela händelsen och säger att dom själva aldrig skulle gå fram till någon och säga så.

Frida Jansson. Foto: TV4.

I Studion frågar programledaren Malin Stenbäck Frida om hur det känns att se inspelningen och Frida blir förvånad över att det är henne de pratar om.

– Är det om mig de pratar? Då vet jag inte vad jag känner och jag känner inte igen mig i det de säger.

Hon fortsätter:

– Men gud, jag blir typ chockad nu, jag trodde inte att ni hatade mig så mycket?

Malin flikar in och markerar genom att säga att det är rent av elakt av dem. Isa, ytterligare en ny tjej i Bachelor Sverige 2022, väljer att även hon att hoppa in och försvara Frida genom att säga att hon inte tycker att det är rättvist alls, och att hon verkligen har försökt att komma in i gruppen.

Hanna och Emma försöker att försvara deras beteende, men får mothugg. Det leder till ett större tjafs mellan gänget, och en tydlig påminnelse till tittarna om att det jämt pågår mycket spel bakom kulisserna.

Börjar fasaden krackelera och tjejerna visa sina sanna jag, eller var det bara en plump konversation? Det återstår att se. Du följer "Tjejerna avslöjar allt" på C More och Kanal 7.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL